Wednesday, April 14, 2010

Traffic mencurah-curah gara-gara entry HOT.


hi semua. hari ni nak kongsi sikit penangan entry Hot kepada traffic blog. serius memang tak sangka entry itu sangat Hot sehingga traffic ke blog terus melimpah-limpah pada hari berkenaan. mesej kat chatbox pun 'mengalir laju', sampai tak sempat nak visit back kedatangan anda. oh! sangat tidak biasa dengan kesesakan traffic. terkejutttttt den. 





321 unique visitors untuk 1 entry sahaja.


terima kasih kepada semua pengunjung. dan terima kasih kepada lelaki-lelaki Hot yang berkenaan kerana telah mempromosi entry tersebut dalam blog mahupun twitter. juga kepada ahli GB yang telah menjadikan entry tersebut antara yang popular pada hari berkenaan.




traffic dari GB untuk this entry adalah 137 unique visitorsss!





kepada sesiapa yang masih belum baca lagi entry tersebut, boleh klik SINI



oleh sebab banyak feedback yang nakkan siri Hot part II, maka kita akan buat juga, tapi mungkin lambat lagi. kerana buat review blog sebenarnya bukan mudah, kita kena buat 'research' terlebih dahulu. supaya review yang dibuat tiada sebarang kesilapan. berblog dengan fakta. bukan auta. ingat tu.



ok. n again. kumawo!




entry tammat. boleh bersurai semua. =)

20 comments:

FarhanaDr said...

Meletopssssss.. Aku tujukan lagu menggegar dunia untuk ko.. Hik hik.. Teruskan usaha dengan Part 2.. Kami menunggu.. Hik hik.. :)

sI tEDI said...

Tahniah sarah.

Alhamdulillah.. InsyaAllah.. semoga terus hot!! :)

embun d tengah malam said...

tip top

FITRIHADI said...

wahh sesi terjah menerjah kembali lagi.. :D

Tendou Sani said...

ooo...

Captain said...

bgs2.. keep it up~

Khairi said...

cayalah!! huhu

aizuddin.com said...

memang hot r..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Tahniah :)

joegrimjow said...

hekhek
len kali kena buat lagi
;)

buat bnyak2 pon xpe
make me smile
huhu

DaHLia said...

now u know the secret utk tarik trafik.. good :)

keep it up dear!

kella said...

tahniah! harus dicontohi nih!
bagus...

eQuRlz said...

wah...sronoknye ade traffic byk..kna pandai main kn ngn keyword..br org nk dtg baca..

cik EPAL said...

tahniah :)

~eVerYtHiNG~ said...

salam
hot betui

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jom2 bersurai jom...
hehehehe...

Best Of Me 321 said...

congrat!!!!

Cik Akma said...

hottt tuuu ahha~

edda(",) said...

dasyattt..

Aidi-Safuan said...

wah...seronot la nih da jadik fames kat gengblogger? tahniah2~