Wednesday, April 21, 2010

Contest:- Nursarah's Blog di mata saya.




berita baik untuk semua:-

bersempena dengan 'kejayaan' blog ini menurunkan Alexa Rank ke lingkungan bawah 1 juta meskipun hanya mempunyai kurang daripada 400 followers. penulis berbesar hati untuk menganjurkan satu contest. khas untuk anda pengikut setia. yang tak berapa setia pun boleh masuk jugak. haha!


syarat penyertaan:-

-terbuka kepada semua pembaca yang mempunyai blog.
-contest tamat pada 14 Mei 2010.



cara penyertaan:-

- buat satu entry yang bertajuk ~ Contest :-"Nursarah's Blog di mata saya"~.
- berdasarkan tajuk tersebut, nyatakan tentang:-

 # jenis entry/penulisan yang anda suka di blog ini
 # ciri-ciri yang disukai/tidak disukai tentang blog ini
 # ciri-ciri yang disukai/tidak disukai tentang tuan blog ini
 # kritikan pedas yang membina untuk blog ini
 # cadangan/ saranan/ harapan kepada blog ini.
 # lain-lain perkara yang anda ingin bangkitkan, (terpulang).

- entry anda mesti sekurang-kurangnya mengandungi 150 patah perkataan.
- 5 penyertaan terawal akan diberi markah bonus.
- link entry contest hendaklah di letakkan di ruangan komen.







hadiah:-

- bukan berupa wang tunai. mungkin voucher.
- hanya seorang pemenang utama akan dipilih.
- dan 3 hadiah saguhati untuk dimenangi.
- hadiah bernilai 50% daripada earning nuffnang blog ini.


@ pemenang dinilai berdasarkan penyampaian entry dan isi-isi penting yang terbaik.



p/s: sebarang persoalan boleh diutarakan di ruangan komen.

14 comments:

~0~ said...

owh...ade kontes ek...


nak tanya...kalo xmasuk leh menang x??

nursarah said...

~0~

boleh, boleh. boleh blah! :p

.::WaNiE::. said...

waa ini kene buat research dulu ni

kekekekke

FarhanaDr said...

Wow.. Wat contest juger yer.. Huhuhu.. Aku kena wat ulangkaji ni.. Kalau berkesempatan, aku pasti join.. Heehee.. :)

Ms.Independant said...

menarek tertarik ni...

:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

owh...
join²...

aisHa 'S' said...

wah..makin maju..haha....
kne kenal dan membaca lg la ni..
bru leh msuk cntest..

hanafijaafar said...

kalau kejujuran seratu peratus dipraktikkan dalam pertandingan ini, adakah sesiapa akan hatinya terluka?

Solehah said...

nak masuk jugak..hehe..semoga termakbul..amin..

Kapten said...

mcm susah

nursarah said...

@ hanafi
tak ada yang terluka. kalau ada pun biarka ar

@ kapten
buat entry 'kenakan orang' lagi susah kot

joegrimjow said...

wah wah wah
kawan buat contest
kena support
;)

Jard The Great said...

menarik.. nk join ar

Mohd Sukur Ibrahim said...

ade pilih kasih x pemenang dia?hehe