Thursday, April 22, 2010

gambar Gatsby Street Fair.


baiklah, memang tahu dah, semua orang pun dah bosan dengan cerita Gatsby. tak apa. kita tak nak cakap banyak-banyak. just nak letak gambar yang ada muka aku. dan kemudian sesiapa yang rasa ada ternampak muka aku kat sana tapi tak cam ke apa aku tak kisah. dan bagi yang kata aku pendiam, err, aku memang tak kecoh-kecoh. padahal mula-mula datang tak jumpa sesiapa sampai berniat nak balik je lepas daftar. nasib baik jumpa kapten. kalau tak memang lama dah aku blah. oleh sebab kapten kenal ramai blogger, aku boleh lah kenal-kenal dengan diorang. cumanya aku rasa macam rugi pulak tak snap gambar si ~0~ dan pejazul. ekekeke.






IntanNurul, HudaLuna, CikCumey, aku dan Azuan.



gambar ni aku cilok dari FB cik cumey. ini saja gambar yang aku boleh kongsi dengan you all. aku tak sempat weh nak upload gambar-gambar. anyway. best dapat kenal dengan HudaLuna dan Cik Cumey. diorang memang friendly habis. next time ada waktu kita jumpa lagi okeyh. =)


entry habis. update cepat sebab aku kebizian.


20 comments:

embun d tengah malam said...

pas ni lau ader teringin nak join..hehehhe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best nye...

~0~ said...

fuhhhhh....seb baik ko xsnap gambar aku...hahahah

FarhanaDr said...

Kumbang dikelilingi bunga.. Huhu.. ;p

.::WaNiE::. said...

sara,
wani baca kat blog org lain

sara xbanyak cakap ekk

pemalu ehhh

ihihihihi

Mr Kamikaze said...

memang best...

SweetyMui2 said...

baik punya cilok ekk..hehehe
btw,ruginya xdpt g event tu..huhuhu

Farid Fernandez said...

isshhh


jeles la


xdapat g.

haha

Bro Framestone said...

ala cam majuk je...

sorry bro xtegur hari itu event tercuri2 usha si sarah yang comey nie..

usha lebih takut dicubit je he..23x

BroFramestone Blog

Wanie-san said...

nasib ko masih normal..
aku kalau jumpe CC sure jadi mereng..haha

Kyuubi_85 said...

best aa korang dpt join, aku nak jg tp tk dpt nak join. aku kat sabah. huhu

Mr feckry said...

peh layannye

farieda said...

Sarah Tak hajak l0lly.

camane exam ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

farieda tu me XD

Keke*

bellar0ssa said...

huhu.bestnye sarah pon pergi.

Anonymous said...

len kali bleh bergambar bersama kan.hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.eh ade pic i! ;)

fiD said...

jeles!

Ery Farieha said...

aku x frenly ek?
kahkahkah.
haish makan dalam sungguh.
len kali kte beramah mesra lg yep =P

Mohd Sukur Ibrahim said...

rupanye cik tuan empunye blog ni kecik comel je..hehehe..