Tuesday, April 20, 2010

traffic blog minggu ini. (graf semakin cun).



traffic yang cun. untuk minggu ini.



serius. sebenarnya bukan nak cakap pasal traffic blog. itu cuma 'lauk' entry saja. ok tak traffic minggu ini? update cap ayam secara 12 jam sekali pun boleh mencecah lebih kurang 200 unique visitors. wah. ada peningkatan. clap.clap! errkk.! yang sebenarnya. niat di hati nak update pasal lain. tapi semuanya jadi draft. sebab idea tak berkembang. dia duduk kat perenggan pertama saja tak nak berganjak.

eiii, kepala otak macam tak nak bagi kerjasama. betul sangat meradang dengan kejadian macam ini. mengarang entry contest joegrimjow pun tak berjaya juga. ok. aku kalah tapi aku belum mengalah. aku nak cakap yang aku kalah dengan kepala otak aku yang 'PMS'. ok. taktau. taktau kalau kepala otak pun ada gejala PMS. dia macam tak nak keluar idea yang excellent.

oleh yang demikian, now aku nak pergi meninggalkan rumah secara sementara. walaupun ini bukan kehendak aku untuk keluar ke mana-mana. baiklah. ini memang tiba-tiba. demi mengembangkan idea. mesti keluar meninggalkan rumah. kalau tak keluar, takut-takut laptop ni pula jadi mangsa dera.

nak keluar ni, kononnya macam nak celebrate bezday adik. lagipun kami memang belum makan. percaya tak. now dah masuk waktu asar. kami belum makan. tapi pagi tadi ada bersarapan nasi goreng kampung 'bersamamu'. itupun makan jam 10 pagi. bukan diet. sumpah bukan.

menurut nuffnang, rahsia traffic cun minggu ini adalah kerana banyak backlink dari blogger famous. macam Joegrimjow dan Kapten Luffy. dan blogger-blogger lain juga, macam Azuan, ~0~ dan Pejazul. terima kasih kepada jejaka-jejaka handsome sekalian. sayang kamu semua.

-sorry aku tak sempat nak letak link-



p/s: contest joegrimjow bikin hari ku tidak tenang. aduhaiiiii. aku akan pastikan aku join. sila nantikan penyertaanku.

21 comments:

Nur Su'aidah said...

fuhhhhh! cayalah sara. kitenye graf turun naik. cm rollercoster. :(

Melz said...

congrats! teruskan ye sarah ;]

Azrul Hisham said...

wahh..bagus2...hehe

:: Feez_Mior :: said...

wuwuwu..chaiyok2.. semangat..

♥Hernee Nazir♥ said...

perghhh cayalah..keep it up!

.::WaNiE::. said...

kamu beruntungg

wani kalau tak blogwalking mmg jatuh menjunam junam ler

eNaSaN said...

wah besh nyer...



salam singgah

fiza said...

Congrats, banyak tu.

otak ketat said...

woww. tuh unique utk sebln aku. wakakakak.

FarhanaDr said...

Hohoho.. Joe memang penyumbang terbanyak.. Anyway, chaiyok cik muda..

fideila said...

bestnnye..ntah bila la nak dapat unique banyak tu..huhu apa tips??

jane said...

saraf ...cmne nk letak mende alah graf tu kat blog??
aku tak reti...

HonEyBuNNy said...

wahhh..tahniah yunk....;-)

Solehah said...

wah..wah..clap clap jugak..tahniah2..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

contest???
lame nye xjoin...
hehehehe...

sI tEDI said...

Alhamdulillah,

ada peningkatand ari sehari ke sehari. kekalkan dan cuba secara perlahan tingkat lagi! :)

clap! clap!

Mohd Sukur Ibrahim said...

xreti nak cek draf tu...hehe

dude said...

wei. aku blogger pemes jugak.
7hari unique visitor pun pemes gak hape..
huhuuuu.

Kapten said...

eh aku ada menyumbang ke? rasanya sikittttttttt jer kot

aisHa 'S' said...

wah..ramainya pengunjung....
dah cuti sem yer.?

Bro Framestone said...

amboi... kalah blog bro huhuu

BroFramestone Blog