Sunday, April 25, 2010

%^$^&%*#@#$%#





aku berharap. mood aku adalah begini.




tolong doakan aku dapat hint soalan apa yang keluar exam esok. dan tolong doakan juga supaya selsema aku ni cepat baik, exam building UM tu giler rendah suhu dia. boleh mengalami kegagalan pernafasan kalau berterusan selsema macam ni.

oh ya, gambar tu dari pakcik google.aku ni manalah ada seni menghias makanan. :p


oleh itu, entry...tamat!

~ update kurang dari 2 minit ~

13 comments:

ElyaElmo said...

nyummy!!!~ tiber lapooooo plak

e-liex said...

all the best~~
jangan lupa bawa sweater :)

Tendou Sani said...

soklan yg kuar kuiz aritu...^_^_~

FarhanaDr said...

All the best cayang.. :)

beautiful_rose said...

doa y terbaik tok kau!

min said...

god luck sarah
:)

sekamar rindu said...

salam..

moga tenang menjawab exam..

Azrul Hisham said...

good luck sis...

jawab exam kat exam hall UM tu umpama duduk dalam peti sejuk..hehe

.::WaNiE::. said...

uihh sodap ehhh

HonEyBuNNy said...

yala...tgk makanan lapo lak...hiiih..gd luck yunk exam...cayok3...

darkbatman said...

kamu, sile jwb exm btul2 ehhh.. tp mknan 2 cam best..suppose kamu kene senyummm!!!

cik EPAL said...

good luck babe ;)

Mohd Sukur Ibrahim said...

all the best ya!!