Monday, March 29, 2010

wedding abang Udin.

hi semua,

seperti yang anda sedia maklum, weekend yg lalu. abang saudara penulis telah melangsungkan perkahwinan secara sederhana di Felcra Bukit Kepong, dan di sinilah penulis jatuh hati dengan hero korea. (geli gila).


kat sini ada beberapa gambar pengantin, tapi bukan aku yang snap gambar-gambar ini. tapi adik aku yang 8 tahun n 11 tahun yang gilir-gilir melaksanakan tugasan. sebab kakak dia tak tertarik dah nak tengok pengantin, asyik tengok mamat korea. (geli gila lagi).



pasangan raja sehari..Nasaruddin  & Norhayati.





nampak tak, suasana wedding di kampung?.. si baju hijau itulah pasangan pengantin kita pada minggu ini.






ini adalah sesi melontar coklat dan duit syiling.





sesi makan beradab, kalau tak silap, time ni tengah doa. mungkinlah.





ini tak payah explain, sebab penulis macam jealous tengok gambar ini. uwaaa! bilalah turn aku ni?!





tiba-tiba malas nak letak watermark, haha!





dulu masa skola rendah, suka sangat nak cabut lidi bunga manggar. tapi kan, budak2 zaman sekarang, sikit pun tak endah dgn bunga manggar. zaman dah berubah kah?



dah tamat kot. cukup2 lah gambar yang ada tu haa.


13 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mane la muka mamat korea tue....
hehehehe...

embun d tengah malam said...

meriah sungguh..hijau

.::WaNiE::. said...

sama cam ceroi di manakah mamat korea haahha


yelah dulu2 paling dok rebut la bunga manggar tu :P

xheran dah ek skrg?? dulu2 siap letak kat beskal hahahaha

Queen said...

same goes on me...dulu bunga manggar tu la kita duk kejar..tp skang dah tak...bunga manggar i sihat je..cuma tercabut 1 2 ...tapi yang lain sihat walafiat...

nursarah said...

meniti senja
- muka mamat korea terlukis dalam hati je, haha!

embun
- hijau yg damai.

wanie
- mamat korea kena simpan je, tak leh tayang. haha.

Queen
- itulah, dulu I siap cabut bunga manggar b4 pengantin sampai lagi. haha.

Solehah said...

best kawin..hehe..bunga manggar tu time aku kecik cam best gile kalo dapat bawak balik satu lidi tu..hehe

seimura said...

lah. mana gambar pengantin bersama ibu bapa mereka? hohoho.

kodok hijau the ghost writer said...

abg udin kawin..

ingat sarah kawin

fuf rasa lapang dada...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ayat bunuh tue...
amamt tue dengar makan belacan die..
hahahaha...

zaradgreat said...

hahahaha
sabar2

haah.
dulu kemain jakun ngan bunga manggar..
siap botak terus budak2 amik
skang nih budak2 heran laptop segala bagai ..
aish

Cik Akma said...

melontar coklat? 1st time dgr. hihihi~ :D

HonEyBuNNy said...

wahhh...ijau..i like it..hehhe...tol la..dlu suka gk main tarik2 bga maggar tu..skrg bdk2 tgk pn x..uhuh

sI tEDI said...

baling duit syiling untuk apa?