Tuesday, March 16, 2010

lelaki cool lebih diminati.



ciri-ciri lelaki cool dari kacamata penulis:-



- tidak selalu mengungkapkan sayang. bukan kerana ianya tidak penting. tetapi kerana ianya sangat berharga.
  
- tidak mempamerkan rasa cemburu. bukan kerana tiada perasaan, tetapi kerana perasaannya adalah rahsia.

- tidak terlalu mengongkong, bukan kerana tidak sayang, tetapi atas dasar mempercayai.

- tidak terus memarahi, tetapi lebih dahulu menasihati.






- bercakap dengan hujah, berhumor dengan senyuman.

- tidak kelihatan berlagak tetapi tetap nampak bergaya.

- tidak gelabah mendepani emosi wanita. bukan kerana gentar, tetapi kerana kebijaksanaan.







mr.cool, sila datang kepada saya, sure I tak tolak punya. HAHAHA!





pesanan penting:- anda memang tidak cool sekiranya anda menyangkal ciri-ciri diatas.

16 comments:

NuR said...

nanti saya tolong cari jejaka yg bernama Mr.Cool bin sape sape..

;)

p/s: setuju dgn kenyataan di atas.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang cool mcm nie kan???
pergghh..

fiD said...

lelaki cool juge memerlukan perempuan mcm d atas kan?

.::WaNiE::. said...

tidak gelabah mendepani emosi wanita. bukan kerana gentar, tetapi kerana kebijaksanaan.

**fail laki aku ni hahaha

oh jadi encik labu adalah tak kool

***kalau mat kool nak apply jadi boifren hang, hang consider tak :P

FarhanaDr said...

Sara.. Ade ke lelaki mcm ni ek? Kalau ade, memang aku pon mau jugak laa.. Hehehehe.. ;p

hanafijaafar said...

DI ATAS merupakan ciri-ciri lelaki sempurna. mana nak cari?

sI tEDI said...

InsyaAllah ada sarah!

aku punya kena simpan dalam peti ais dulu! baru cool!

deus X machina said...

semua ciri2 tu cam ada kat aku jek
erk888

psychopath said...

nak jadik cool la. =D

♥akukahmilikmu®♥ said...

nampaknya sarah dah kaji ciri2 laki cmnie..bagus..bleh wat calon suami laki mcm nie..

chokio_nia said...

mau juga lelaki2 seperti di atas..=)

zaradgreat said...

hhahaha
tahu tak mengape

semua tuh memang cool!
ahahahah

Cutiesifa said...

hehe..
akan kamu ketemu laki cool itu :)

embun d tengah malam said...

doakan u akan jumpa one day

Queen said...

pengaruh movie korea dia ni..ekekke

Ms.Independant said...

lelaki yg cool ni susah nak jangka ape yg die pk kan...

:)