Wednesday, March 24, 2010

10 minit menaip.

p/s: baru selesai mengemas blog. kasi betulkan mana-mana yang senget. :p



jam berapa sekarang?

1.50 am.

belum tidur lagi?

takkan la orang tidur boleh update blog..

kenapa belum tidur?

lepas update ni I tidur ok.



selepas pulang dari kelas, kepala sakit macam.. macam apa ntah tapi memang sakit bukan kepalang. berjam-jam sakit, dalam bilik air terduduk lama (menahan sakit kepala) sehingga terfikir, 'owh my God. adakah aku ada ketumbuhan?'  taktau adakah pemikiran begini disebabkan pengaruh drama TV atau apa. tapi memang itulah yang difikirkan. sambil tertanya-tanya sendiri. kalau ada ketumbuhan kita boleh tau ke? atau kena pi check doktor?. ish. memang drama lebih la aku ni. Astaghfirullah.

2 hari lepas, mengalami mimpi aneh. mimpi aku ditunangkan/ bertunang. macam betul saja mimpi tersebut. pulang saja ke rumah emak, terus saja disuruh bersiap-siap pakai cantik-cantik, lepas tu ada orang masuk bilik untuk sarungkan cincin tunang. dalam mimpi tu siap terfikir, haa, lepas ni boleh la tukar status engaged dalam Facebook. Ya Allah. mimpi apakah sampai boleh ke FB jadinya. bangun saja dari tidur terus termangu-mangu. lepas tu dalam hati berkira-kira 'kenapalah cuma mimpi?'



menguap pula secara tiba-tiba. ini alasan terbaik untuk berhenti menaip. tido sekarang!




12 comments:

hanafijaafar said...

haha, boleh tuka status kat fb skrg, jgn malu2....

embun d tengah malam said...

selamat tido

chokio_nia said...

hahaha..tak sabar nak kawen da ke kak oii??kawen tak ajak jage!hoho

sharamli said...

alasan tak diterima

.::WaNiE::. said...

wahahahahha..siap dah pikir nak tukar status kat fb tu..mimpi pun leh gitu kan isk isk isk k

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mengapa cuma mimpi???
hahahaha...
mendalam maksud nye...

kodok hijau the ghost writer said...

mimpi bertunang..heheheheh kodok mampu senyum saja :)

Solehah said...

hehe..fb terbawa sampai ke mimpi ya..tak mau dedhakan ka sapa tunang tu?hehe

aisHa 'S' said...

tunangnye yg kt dlm mimpi tu mesti xnmpk muka kn..?
haha.....
ala tukar je status kt fb tu..
kasi gmpak sket...

sy pn selalu mmpi sal fb..huhu

aisHa 'S' said...
This comment has been removed by the author.
aisHa 'S' said...
This comment has been removed by the author.
Cik Akma said...

wakakaka comel je mimpi ade fesbuk hikhikkk :D