Saturday, March 6, 2010

kalaulah aku punya boyfriend En.Doktor.




mood hilang disebabkan kesihatan yang trouble. bukan trouble is a friend by lenka. bukan!  dah 4 hari mengalami sakit tekak dan batuk-batuk, adakah kerana air minuman dari air paip yang tidak bersih (sekalipun sudah dimasak pada suhu 100 darjah celcius)? perlukah membeli penapis air bio aura yang 2 ribu lebih tu?

anak tekak begitu trouble sekarang ni. macam diserang kuman dan virus degil yang sungguh berbisa. kemudian badan pun terus rasa lemah gemalai. eh silap!. lemah longlai. kalaulah ada boyfriend En.Doktor. kalaulah... ^_^

dahla, aku taktau nak update apa lagi. bye!



12 comments:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

haa...pe lg..
jom kte cri sme2..
aku nk cri cik dokttor ne..hihi

♥SYAFIQAH ♥ said...

nak jugak!!! tp cm x pat je..so it's okla :)

embun d tengah malam said...

nk jugak

FarhanaDr said...

Okey okey.. Nah aku kasik ubat.. Lee Min Ho makan satu biji 3 kali sehari.. Lepas minum air.. Jang geun suk dua biji setiap jam.. Hahaha.. ;p

~ cepat sembuh babe.. cuaca panas ni.. minum laa air cap badak bnyk2.. ngee..

.::WaNiE::. said...

kalau la ada boifren doktor on-call..nanges la kau ari2 baru nak dating dah kene call hahahahah

ini blog wirdah said...

mybe sebabkan cuaca kita yg terlalu panas kot. ape-ape pon,better g check doc k dear :) hope cepat sembuh .

hisham said...

salam...sori lame x jenguk blog ni...tenet i ade problem...sori lagi skali...tk cre (out of topic)

syafawani said...

get well soon ya:)xpe2..ada la doktor dtg nnt tu..hee

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

kalau bf bukan doctor pown dia caring best juga haha...

adesh aku pown teringin nak bf doctor! *GAY apa?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau yg tak larat nak pikir tue...
hehehehe...

farhana said...

Berangankan perkara yg sama =P

Anonymous said...

Apa2 asalkan HALAL....minta terus kpdNya.

Allah yg Maha Kaya, mempunyai khazanah langit dan bumi dan apa ygada di kedua2nya....