Monday, March 8, 2010

blog bakal berubah.

quick update.

- kalau anda perasan, shoutmix di blog ini sudah tidak wujud lagi. jangan tanya kenapa. mungkin sebab aku rasa benda alah tu no function at all.

- ada beberapa followers yang 'lari' daripada menjadi readers blog ini. merajuk mungkin. agaknya sebab blog ini semakin tak best. tapi tak apa. feel free, no hurt feeling. mungkin tak lama lagi widget followers pula di 'dissappear' kan. mungkinlah. mungkin saja.

- nampaknya apabila readers bertambah, komen pula semakin berkurang. mungkin aku patut off kan saja ruangan komen. mungkinlah.


banyak yang mungkin. tetapi kemungkinan-kemungkinan ini adalah berdasarkan respon anda para pembaca.




- ANDA TENTUKAN -


19 comments:

FarhanaDr said...

Wuit wuit.. Jangan ler gitu.. Lain2 takmo letak takpe.. Komen jangan ilangkan. Please please please.. Heehee.. :)

Best Of Me 321 said...

wak, template awak ni ada problem, perlu setting balik atau tukar template ok :)

http://bom321.blogspot.com/

kodok hijau the ghost writer said...

rilekslah sarah.. aku akan terus membaca blog ko. sebab aku akan cuba membaca blog pollower aku walaupun ramai akan akan cuba untuk membaca dan tinggalkan komen.

jgnlah macam tu sarah..kodokkan ada sentiasa menemanimu sayang....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yg pengting ko menulis demi kepuasan ko kan...
itu yg penting....

Mr feckry said...

tulis ni ikut ikut hati, nafsu dngan akal untuk mencapai kepuasan

mamai said...

sarah jarang update blog agaknya

.::WaNiE::. said...

disable comment??? oh noooo??

Best Of Me 321 said...

ok :)

pak long said...

salam...
nampak cam merajuk jer....sabor la sis

Kujie said...

Perubahan dalam hidup perlu Sarah.. keberanian kita untuk mencuba , itu pengalaman dan tak usah takut untuk berpatah semula kalau percubaan untuk berubah itu tidak sebaik yg diharapkan.

Go Girl!

Kehidupan itu pengalaman

Ms.Independant said...

Jgn la tutup komen!

aritu ko wat embedded komen, aku memang tak dpt komen.
skang dh pop-up balek.
aku suke! yay!

:)

kodok hijau the ghost writer said...

sarah i love uuuuuuuuuuuuu jangan pergiiii

avid gunner said...

komen kena ada...baru sedap nak kutuk..keh3..

embun d tengah malam said...

selamat mengubah ya

joegrimjow said...

xmo kawan klu tutup komen.....
huhu

Moon BlooDy Spell said...

yunk... jgn la ubah banyak2 sangat,.
jgn tutup tempat komen....
i love ur blog..

Cik Akma said...

uihh majukk ke? huhu~

MrCongeniality said...

aik cik nursarah...

sumer benda dier nak off..~

jgn off blog sudah la~

:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aish00.. napainnnn. jgn rr begitu d0ng .