Monday, March 22, 2010

hanya jauhari mengenal manikam


pheewwiitt!




kembali normal. thanks to all commentators and readers. thanks to ANJELL! semalam layan episod-episod best yang lucu dalam drama YAB.

ada seorang dua yang memandang serong, tapi tetap ada berpuluh insan yang memahami. kumawo!


manusia memang aneh. suka membuat penilaian membuta tuli daripada mengenali hati budi, berlagak pandai berkata-kata, tindakan sehabuk pun tak ada. hanya pandai berdebat,  nak tunjuk dia hebat.


manusia-manusia aneh ini, tidak pandai menganalisa teguran. lebih suka mencari salah orang daripada membetulkan kesalahan diri sendiri.


manusia memang beraneka macam,


dan,


~hanya jauhari jua yang mengenal manikam~

14 comments:

.::WaNiE::. said...

Glad u r ok now :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

btol²...
ko terus kan je ape ko wat...
pi lantak sama mereka...

Sesumpah said...

hmm tu la hal, tau nilai orang lain jeh, dri sndri tak pulee


haih

gooseberries said...

chayok2..hee

btw.. nnti cek Award kat my blog :)

mamai said...

kalau dah jauh macam mana nak kenal

Syima Boyd said...

good2...keep on blogging dear!

fiD said...

wah! penoh ngan makne nampak,hehehe =)

Mr feckry said...

orang cemerlang adalah orang yang berfikiran terbuka pada semua teguran

embun d tengah malam said...

pedulikan saja..yg baik amik..yg buruk say saja pergilah ke longkang

Eazy Izzuddin said...

hiks...
xD

Kujie said...

kalerful hidup

p/s- kak jie dpt DM tweet dari sarah...tapi spam...link entah mana2

FarhanaDr said...

Aku suke kalau kau dah okey balik dan boleh merapu mcm dulu2.. Heehee.. :)

Ms.Independant said...

sori...
aku bru online ni...

takya la ko riso sgt psl anon...
kwn2 ko lagik rami yg sokong ko.

chokio_nia said...

manikam tu ape act??aku btol2 tatau..siyes..