Thursday, January 28, 2010

Trofi 'Piala Dunia' dipamer di MidValley.





esok, bermula jam 10 pagi. Trofi Piala Dunia akan berada di Mid Valley MegaMall. siapa yang rasa ini satu peluang yang baik, maka bolehlah beramai-ramai memenuhkan MV esok. siri jelajah Piala Dunia 18 karat seberat 6.1 kg ini adalah bersempena dengan World Cup 2010 Afrika Selatan. Malaysia merupakan negara kelima di Asia yang menerima siri jelajah Piala Dunia ini selepas negara sebelumnya Vietnam.


................................................................................................


sesi menyejukkan badan di MidValley petang tadi berjalan lancar. walaupun berseorangan menonton wayang, tapi aku tetap rasa ini fun. aku menonton filem Black Ransom. today merupakan hari pertama filem ini ditayangkan. merupakan filem dari HongKong yang berkisarkan geng mafia dan pasukan polis.

oleh sebab aku suka cerita hongkong, maka peratusan bintang yang aku boleh bagi kat cerita ni adalah tinggi juga. jalan cerita yang tidak kompleks. tetapi unsur action yang memang boleh tahan. (citer hongkong punya belasah-belasah memang superb, sound effect paling tak boleh blah).

..................................................................................................


tadi malam tengok Buletin Utama tv3. oh! my back ter'appear' di kaca TV untuk beberapa saat. ( berbaju kurung hitam, tudung putih). adei, kenapalah hanya dari belakang saja. tapi tak apa juga, malulah kalau ter'appear' muka aku yang tak siap waktu tu. tentang keputusan pilihan raya kampus UM, kebanyakan mereka yang aku undi menang. dan untuk pengetahuan, macam ada kecelaruan yang berlaku berkenaan keputusan pilihan raya kali ini, macam kena undi semula. ntahlah aku tak pahamlah UM ni, selalu saja bikin celaru.


InsyaAllah esok aku akan ke MV sekali lagi, peminat bola macam aku ni mana boleh lepaskan peluang. haha!








TammaT.


15 comments:

mie said...

leh caye ke ni minat bola..
haha..

Faarihin said...

bila berlangsung piala dunia ek?

dah lama tak tengok brazil beraksi.. huhuhu.. (^__^)

Uruchimaru @ kf said...

pe kes tyg2 kat sini ek!
malaysia bukan masuk pun!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

die tayang sebab tahu malaysia akan g piala dunia gak nanti..
hehehehe...

cik keyna gadis ツ said...

nak culik piala neyh bleyh x.? ;p

fiD said...

macam best!

tp kalu hong kong mesti ade polis2 kan? uhuhhu

bellar0ssa said...

huhu aku nk pi mid gak tapi nk sopping hehe.

Syima Syaz said...

waaaahhhh world cup!!! tak sabar nk berjaga mlm...!!!

sharamli said...

uish...naseb baek nmpak dari belakang je..kal0 x..mesti sengih je la dak tu..hak3

SuRayA^i. said...

waaa nk tgk piala tu gk~ T__T

FarhanaDr said...

Wow.. Tolong sentuh dn ciumkan piala tu utk aku cik sara.. Heehee..

deusXmachina® said...

entah bila leh tgok malaysia masuk world cup
adehhhhh

ini blog wirdah said...

minat bola jugak..tp layan local je.. kalau dunia,just kenal yang muke kacak je.miahaahaha

Wanie-san said...

wah!tgk wayang sorg??perghh..berani ek..huhu

徐若瑄Vivian said...
This comment has been removed by a blog administrator.