Sunday, January 31, 2010

bile lelaki kelihatan cute..

jalan-jalan di MV lagi hari ni. minggu ni sampai 3 kali pergi MV. nak sebut pun macam nak muntah. asyik MV saja macam takda tempat lain lagi dah.

cerita tentang hari ini simple saja. pergi MV untuk tengok wayang. tengok lelaki cute berlakon. taktau pun lelaki ini bakal kelihatan cute dalam lakonannya kali ini.



 


lelaki akan kelihatan cute, apabila mereka sedaya mungkin melayan kerenah anak kecil dengan sehabis baik.





lelaki akan kelihatan lebih cute semasa mendukung kanak-kanak?






haruslah menjadi lebih cute demi seorang wanita.



filem ni sangat kelakar. bikin aku tergelak lebih banyak daripada biasa. kebanyakan scene adalah sangat lucu. tapi ada scene yang touching juga. sampai kami berdua mengalirkan airmata. sob.sob.


lepas makan, time to isi perut.  McD, Pizza, KFC, semua pun tak lalu. macam dah bosan. erk! sebenarnya dah bosan memilih tempat makan di MV. semua pun bosan. serius!


sebenarnya minggu ini memang tiada nafsu terhadap makanan. tiada nafsu untuk masakan juga. serius, tiada sesi memasak dalam hidup aku pada minggu ini.







ok, The Chicken Rice Shop menjadi destinasi mengalas perut. makan sebab lapar. dan memilih makan di sini sebab dah lama tak makan di sini. last makan di the chicken rice shop adalah 3 tahun lepas.






Jihan. aik! handphone match dengan dress! dilarang jatuh hati dengan beliau. kerana status nya adalah 'in a relationship'. (tiru ayat laman sosial FB).





kami pakai baju kaler sama. memang kebetulan. walaupun aku takda selera makan this week, tapi aku masih tembam seperti biasa. haha!





makan di  the chicken rice shop tapi order mee kari. (kes tak lalu makan nasi sebab hari ini adalah 31 januari, apakah kaitan?). makanan adalah sedap, siapa kata tak sedap tu suka hati dia la kan. haha!





apa lagi nak diceritakan?..

pulang ke rumah terus sakit kepala. pening datang mencurah-curah ke dalam kepala akibat terlampau ramai sangat makhluk-makhluk yang membasahi MV.






TammaT. 

18 comments:

meera^da cute..*_* said...

suke tgk laki layan budak...rase cam dorg bakal jd bapak penyayang..

kawie2020 said...

hehhehehehehe.. kawie suka layan budak2 jer... hehehhehehehhee

zaradgreat said...

tak tengok lagi citer nih
best ek
nnti nak tengok la
heheehee

hisham said...

rajin btl u tgk movie ek...lain kali p bgtau ler...huhu

FarhanaDr said...

Sara.. Aku belek2 muka ko kan.. Ade skeeeettt laa chubby.. Hehehehe.. ;p

Bapak2 orang tu sume kira cute laa kan.. Kan kan kan? Hee.. ;)

NURSAFINA SALIM said...

sara...bleh la ganti aku plak pasni jadi 'CIK MID'..gelaran yg diberi oleh wani gege...hehe

ardinihumaira said...

best la gi MV.. hehe...

bellar0ssa said...

huhu.bestnye duk msia.mcm2 movie leh tgk.duk india? tamil melambak..

jumpe dvd cite ni.nk beli tp xbest.sbb panggung nye gambar.kene tggu lgi.T_T

ninim said...

cam bes ja
tapi tak ada masa lah
nak g tengok

Syima Syaz said...

igtkan world cup tuh seminggu...rupenye sehari jeee...frust!

nursarah said...

# meera
betul3! hehehe

# kawie2020
budak2 perempuan ke lelaki?..haha

# zaradgreat
best sangat sebab lucu..ekekeke

# hisham
mana ada rajin, tahun ni baru 4 kali.. haha

# FarhanaDr
I memang chubby..haha, jgn terpikat ngan bapak budak sudeyh..ekeke

# Safina Salim
agagaga! cik mid..lucu je bunyi.

# ardinihumaira
tapi bila MV tu sesak jadi tak best lak..adei

# bellarossa
kamu duk India ke?..patutla nak nampak ada visitor dari sana. U rupanya..

# ninim
mmg best..curi la masa tengok..hehe

# Syima Shaz
mmg one day je.. hehe, cian akak tak dapat tengok

Ah Fatt said...

aku pun tgk td cerita tu
sorang2 jak
haha

deusXmachina® said...

Glory glory Man United





saje jek
erk888

ini blog wirdah said...

bila laki kelihatan cute,saya rasa mao cubit2..haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

makhluk yg membasahi mv tue termasuk la ko...
hehehehe..

¶A.K.I¶ said...

mesti bes cete 2.. nak tgk gak la nti! hehe

fiD said...

jgn kutuk MV, tempt aku date tu ,hahaha

Anonymous said...

thanks sara...i lap u!!!!