Tuesday, January 26, 2010

Aduka Taruna di bawa ke Johor.

siapakah beliau..?  seorang penulis blog, apa yang beliau dah lakukan?. semua pun tahu. kalau tak tahu juga, pi baca berita harian ke, malas dah nak ulas.

muka Aduka Taruna ni, aku belum nampak lagi, tapi now dia dah serah diri pada pihak polis kota bharu. InsyaAllah esok keluar lah muka dia kat paper.

Aduka Taruna ni rupanya duk kat kelantan. tapi pelik kan apa kes dia tetiba nak biadap dengan Almarhum Sultan Johor. berumur 29 tahun, dan bekerja sebagai pereka grafik.

terkini, Aduka Taruna akan dibawa ke Johor untuk soal siasat lanjut. kalau boleh, aku nak dia ni pergi menghadap pusara Almarhum Sultan Iskandar.


..........................................................................................




hari ni, penat sesangat, plan nak tido awal, tapi tak jadi, sebab nak tengok citer SuperNatural pukul 11 malam. esok, plan nak tengok wayang. Spy Next Door. MV. siapa nak join?..=p

 oleh sebab penat, entry setakat ini sahaja. bye.








TammaT.

19 comments:

ezany said...

kalau tak silap dia tinggal kat negeri sembilan.. dia pegi kelantan tu sbb mak mentua dia ade kat sana.. bila dia serah diri nnt isteri dia tinggal sana la..

ber_uwang said...

nak itot

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

salah berbicara...
salah la...
huhuhu...

deusXmachina® said...

padan muka
erk888

deusXmachina® said...

padan muka
erk888

Zuewairy said...

kwang2.. gitula.. dh bersalah.. tindakan sewajarnya perlu diambil;)

FarhanaDr said...

Dia mst ade sejarah lampau yg pahit.. Huhu.. Smoga kes ini selesai ngan cpat dn aman..

hisham said...

sian gak kt mamat tu..die ade gune ayat bangkai kt almarhum tu sbb nk tggu PM balik dulu...nk kebumi kena tggu PM balik..PM plak spatutnye dh balik msia tp aduka tu ckp die p shopping dgn bini die...so..mayat tu jd mcm bangkai la biar lelama mayat tu..btl gak kate die tu...cume istilah bgkai tu kasar la..

kawie2020 said...

pengajran untuk semua... peace..

Frodo Baggins said...

hisham ~ ada word bangkai ke? rasanya xder ...


>>___<<


takziah aduka
kita x selamanya diatas.
nak mende ni stle cepat!
rasa aman skit. huhuhuhu

NuR said...

huhu..
lesson for all
kena be careful kan?

Syima Syaz said...

lain kali jgn kurang ajar sgt! tanak sistem beraja, pi la dok indon ke, singapore ke..pi pi... tak halang!

zh-ena said...

akan ditempatkan di Bukit Aman selama 4 hari

tu la time menulis tak berfikir panjang

Mazeed said...

aku lambat tau la sal mr aduka neh...seb baik ramai blogger cte. hehe

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Hi..Sarah..
Dah titun ke?
Kite pun br sudah tgk
Supernatural td..Citer psl
mimpi2 tu,kn..Best!
Oh,& tntg kes Aduka Taruna tu,
salah die pd gaya percakapan
dia yg mmg 'agak kasar'..
Klu boleh kita bercakap nie
biar lah guna bahasa yg sopan,kn..
Nama pun org Melayu,org Timur..
Mmg kita blogger ade hak nk ckp
apa sj yg kita suka,sbb tu blog kita tp kita kena fikir2 lah
juga sensitiviti org lain kn..
Betul,x..Lg pun kena ingt,dkt 'dunia tanpa sempadan' nie
klu salah ckp boleh kena saman..
Jd hati2 dgn setiap patah perkataan
yg dituturkan.. :)
*Just my 2 cent*

Uruchimaru @ kf said...

hrp dpt segera diselesaikan!

shameel Iskandar said...

Apapun mmg agak kasar kata2 Aduka Terana. Tapi harap2 dpt diselesaikan segera

¶A.K.I¶ said...

jus wait n see je la....

Queen said...

entahla..tak baca pe yang aduka tu tulis..tak sempat...



spy next door best..kitorang gelak tak kering gusi...10/10 la..