Wednesday, January 6, 2010

selamat ulangtahun kelahiran to naeimah..


p/s: selain blogger jard, housemate ku juga menyambut ulangtahun kelahirannya pada hari ini.


tempoh perkenalan tidak lah penting, yang lebih utama. kita adalah serasi bersama. jika diimbau kembali, kita hanya saling kenal sejak awal julai tahun lalu. mengenali satu sama lain sebagai housemate. tempoh kenal belum pun setahun. tapi kita begitu dekat. mungkin sebab kita berdua sama-sama orang johor. selera makan yang sama, selera tengok tv juga sama. paling best, bila kita sama-sama memasak di dapur. besh banget!


masih ingat lagi, ketika kita baru seminggu kenal, sudah boleh berjalan sama ke MidValley. kita sama-sama beli almari kayu yang harganya rm70. esok harinya, kita sama2 excited tunggu almari tersebut dihantar ke rumah. apa yg kelakar, kita berdua terkial-kial nak pasang almari tu. nasib baik ada jiran lelaki yang tolong pasang. agaknya kalau kita berdua yang pasang sendiri, mesti almari tu bakal roboh seminggu kemudian.


dan hari ini, adalah hari istimewa buat kamu, yang menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 23 tahun. usia dah meningkat, tapi tak apa, still kelihatan awet muda dan remaja. ulangtahun kelahiran yang akan datang, kita mungkin sudah membawa haluan masing-masing, walaupun ketika itu, kita tidak lagi bergelar housemate, ukhwah kita tetap akan kekal, sampai bila-bila.


happy birthday to you, Naeimah!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




selamat ulangtahun kelahiran! sayang banget sama kamu!







TammaT.

14 comments:

Mazeed said...

hepi besday to naemah jugak~~~:)

Uruchimaru @ kf said...

happy besday!

ps;- sarah bagi ape kat kwnmu itu as present?

Si budak Aboi said...

slmt hari lahir utk NAEMAH!

seimura said...

selamat hari lahir jugak buat beliau. sila sampaikan salamku kpdnya. ngeh ngeh..

sI tEDI said...

selamat hari lahir buat kawan kamu!
dia x de blog? dia tahu kamu berblog?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

epy birthday...

HonEyBuNNy said...

happy birthday naemah.......

nursarah said...

# Uruchimaru
mestikah kena ada hadiah?..aku lom bagi lagi apa2 hadiah..

# tedi
die takde blog..yg penting die baca entry ini..=)

beautiful_rose said...

sweetnye....
aku sukekn keikhlasan dlm persahabatan..

Noorlaila Mohamed Nor said...

happy birthday kepada beliau jugak!

ezzati said...

happy b'day utk kwn jgk...rmai tul b'day Jan upenya

mamai said...

sahabat sejati....happy birthday pada sahabat kamu

FarhanaDr said...

selamat hari lahir belated yek wat naeimah.. heehee.. ;)

sharamli said...

epi befday....