Saturday, January 2, 2010

selamat ulangtahun kelahiran to shafiza.

selamat hari sabtu kepada semua, apakah agenda anda hari ini?.. bekerja/berdating/berblog?.. walau apapun yang anda lakukan. semuga anda always happy. dun be sentap2 dengan entry sebelum ini.. senyum2 selalu dan optimis lah dengan setiap perkara yang mendatangi hidup..(ceh tetiba aku jadi motivator plak dlm entry ni..=p)

ok, hari ni aku macam nak keluar rumah. dah 10 hari tak jalan ke mana2 tuk have fun rasa macam otak dah membeku, sampai nak tulis entry pun takda idea. kering kontang. berbeza kalau berjalan2 panjangkan langkah, memerhatikan gelagat manusia pun boleh datang idea nak buat entry.

ok, back to the tajukz entry. today 2/ january/2010. adalah ulangtahun kelahiran sahabat sekampus aku. Shafiza @ pJa. jom kenali siapa my fwen yang sorang ni.


-berasal dari Kedah
-anak sulung daripada 2 beradik.
-hebat dalam game bola jaring n badminton.
-penyokong kuat hijau kuning. (kedah team). so kami bleh borak pasal bola juga.
-seorang yang cermat (bukan boros macam aku, =p).
-kawan yang baik, senang diajak berbual even baru kenal. (imbau balik 1st time hang mai bilik aku cerita pasal drama korea full house), mungkin pJa dah lupa tapi aku still ingat, (time sebilik ngan zati maznan).


kenangan ngan pJa, mmg sangat banyak. semuanya manis2 langsung takda yang pahit. hehe. antaranya praktis menari lagu Mutiara Hati ramai2 untuk program kat SMKA Tangok. sweet giler gerak tari tu walaupun aku dah lupa step dia cam mana, then ada kan kita sesama ngan Fina Salim pergi Book Fair tahun 2008 kat PWTC (jumpa maskot lagik siap ambik gambar, pJa plez keep that pic k). juga kenangan buat program kat skola rendah  kat Tg Karang, pJa as main planner untuk tentatif program, masa tu pJa tak tido malam untuk pastikan program lancar, aku plak sedap2 je tidur awal (org lain pun sama gak bukan aku je k). oklah, cukup kot membebel takat ni je.. then, last sekali. jom tatap pic terbaik kenangan kami berdua. hehe.

.
.
.
.
.
.
.




annual dinner kolej kediaman Ungku Aziz 2008/2009 theme Black n White.



"selamat hari lahir to pJa, sayang  r kat hang!"




TammaT.

12 comments:

cik EPAL said...

ex smka ke? :)

Uruchimaru @ kf said...

gua blogwalking sampai lebam hee!

ehem3..=)

kasihkuamiera said...

slmt ulngthn gak wat kwn awk tu

Si budak Aboi said...

hee...happy besday!

avid gunner said...

woa..bukan senang nak jumpa dak pompuan bole sembang2 bola nih...

fizs said...

huhu senyum smpai ke telinga ni..terharu sgt,thnks a lot sarah...thnks jgk utk kwn2 kt blog sarah ni..huhu

cik bongek said...

ungku aziz??kolej 11 um ke??.i missed that place soooo much~

Koyuki said...

birthday girl birthday girl
hepi besday pja

errr..ada bunyi cam lagu birthday tak?

T.T

beautiful_rose said...

hope hubgan persahabatan ko dan mber ko berkekalan hndknye...amin...

kawie2020 said...

jalan elok2 naa.. jg keselamatan diri..

kirim salam kt birthday girl tu...
kawie pon sayang diaorg gak..hahahahaha

sharamli said...

epi bday...sama la kedah ...hu3

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

happy birthday...