Sunday, January 3, 2010

aku jumpa kapten luffy/ah fatt.


p/s: hari ini hari ahad, dan tetiba aku dapat buah tangan keropok amplang yg diterbangkan dari Tawau.


berkenaan tajuk, memang ia cerita benar, sumpah tak tipu.
tapi entry ni bukan nak cerita pasal 'perjumpaan' yang berlangsung selama 35 minit tu.
entry kali ni aku malas nak cerita apa-apa. entry ini hanya ada gambar-gambar sahaja.
siapa yang dah baca entry sebelum ni pasti sedia maklum tentang cerita di sebalik
gambar-gambar di bawah.
.
.
jom layan gambar....
.
.
.
.
.
.
.
.



 ini nama dia menara berkembar petronas, org kampung panggil KLCC. siapa masih taktau baik die lempang je muka die 14 kali.



 area depan suria KLCC, dilarang meminum air ini. siapa minum lantak dia lah, tapi kalau kena sound 'preett3' ngan mak guard sila jawab 'saya haus la makcik'..=p




kat dalam bangunan , cuba u all bagi reason kenapa orang yg mai sini 'untuk lalu lalang' adalah lebih ramai daripada orang yang mai 'untuk beli barang'?. err..



yang ni tak payah explain. memang muka aku la yg ada kat situ. jom senget kan kepala untuk view yang lebih real. hahaha



this is hasni, my housemate, coursemate and blogmate. nak kenal lebih lanjut pi terjah blog dia ni:- 'ini cerita aku'



walaupun berat dah mencecah 51.5 kg, buaian kanak2 ni still boleh menampung aku. hahaha.



 mestilah singgah masjid untuk solat. sebelum masuk kena snap gambar dulu.




makan di food court level 4. jemu asyik snap gambar sendiri, so snap la gambar orang lain plak..=p




choc A nut waffle. biasa je takdela sedap sangat. of coz nasi lemak aku masak lagi sedap..heh





okla, sampai sini je dulu. sekian.



TammaT.

21 comments:

enuLwanie said...

la..mane gmbr ah fatt?

Boneka tak sakit said...

kapte ahfat memang lagend la dlm duani blog tak sangka dia slh sorang dari gay tua yg banyak meyokong aku

wahh bertuah yer aku!!
:P
dpt apa dari ahfat
xkasi aku pown ahfat tu benci aku!

Uruchimaru @ kf said...

aku xknal KLCC so sile lempang aku !

hahahah =)

kasihkuamiera said...

o0o0o0 g klcc xmoh ajk yer

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

perghh...
semua pic senget...
aku dah la penin...
adoii...

YobSumo said...

MANA KAPTEN LUFFY?!

beautiful_rose said...

huhuhuh seharian di klcc...

sI tEDI said...

cantik gambar!!

dah lama aku x g KLCC sarah. atau lebih tepat sekali pernah pergi 2 kali jek! he he he

Wanie-san said...

t'kehel2 kepale duk nengok KLCC..
nAPE XTEPEK MUKE AH FATT?

Farhana said...

Hahahaha.. Senget pale aku nak nengok muka ko weh.. Ahaks.. ;p

Best kalau jalan2 dating kat situ.. Hehehe..

kawie2020 said...

wah.. bestnyer ko jumpa ahfatt.. siap dpt ole2 lagi tuh... hehheehhehe.. ade ape2 ker? :)

Kapten Luffy said...

nanti leh ajak hasni n mazeed tgk wayang dengan aku lak

Kapten Luffy said...

nanti leh ajak hasni n mazeed tgk wayang dengan aku lak

hisham said...

amplang tu cmner ek??

Noorlaila Mohamed Nor said...

aik aku blk kampung 3hari je
ah fatt tukar nama dah?
ke aku yg ketinggalan ni
haihh
happy new year sara!

pakcik kordi said...

mana pic ah fatt yg kacak tersebut?best jln2 ha...

kem salam soulmate...eh..housemate..hehe..

Syima Syaz said...

fenin pale nak teleng2..haha
well...wahh..kite ni org kampung la sbb panggil menara berkembar tu KLCC..btw..klcc just near my office!bosan dah

google said...

oo rupanye gambo waffle tu menipu la.. nampak macam sedap.. tapi tak sedap ye.....huhuhuhuh

Si budak Aboi said...

ah fatt tue adik badik dgn chow yun fatt ke?

acap said...

amplang ah fatt sedap tak?

nursarah said...

# enulwanie
jumpa dia ic pun aku tak bawak. kamera apatah lg, haha.

# boneka
ah fatt ada citer gak pasal ko..hehe

# uruchimaru
meh nak lempang laju2..haha

# kasihkuamira
errr, kalau ajak mau join ka?.

# meniti senja
maaf! haha sengaja

# Yobsumo
dia ada je..tp takde dalam blog aku nih, haha

# beautiful rose
yup! balik tu letih giler penin kepala..

# si Tedi
gambar dari kamera aku mmg cantek..haha