Thursday, January 21, 2010

Pizza Hut free lagi...

masih ingat lagi entry aku makan pizza hut free di One Utama 2 minggu yang lepas?.. dan Selasa lalu, sekali lagi aku dapat makan pizza hut secara free. kalau kat OU hari tu Naeimah yang belanja, kali ini Hasni pulak yang bermurah hati untuk belanja. dan kali ini acara makan pizza dihadiri oleh sahabat satu kos.


kalau dah nama student UM, tempat paling ideal mestilah MidValley. tak payah susah nak cari yang jauh-jauh. lagipun restoran pizza hut MV sangat menyelesakan. kami memilih menu combo untuk 6 orang. iaitu satu large pan, n satu regular pan.







besar punya!




actually, ini adalah pertama kalinya, aku makan pizza hut tanpa mentapau untuk bawa pulang, b4 diz, setiap kali makan pizza, mesti ada kes tak habis makan then tapau bawak balik. tapi tidak kali ini, ada dua orang dari kalangan kami yang berjaya makan dua slice besar dan satu slice kecil. hebat tul perut mereka berdua.. haha





zahidah, izzah, n zati. masa ni diorg ngah lapar..so senyum pun macam kelihatan tak bermaya..haha.







jihan, aku dan hasni..time ni kami dah kekenyangan. that y muka cam hepi je. haha. dan aku diapit oleh 'pemakan terbanyak malam itu'..hehehehehe






setiap kali makan pizza, aku tak pernah berjaya menghabiskan sup cendawannya. separuh je yang boleh sumpat dalam perut. tapi aku macam terkejut giler bila tengok Jihan boleh habiskan sup cendawan tu dalam masa 5 minit sahaja.

best makan kat pizza hut MV berbanding kat OU, tempat duduk berkusyen, servis pun pantas walaupun customer ramai. senang kata, memang puas hati.








TammaT.














17 comments:

joegrimjow said...

apsal macam familiar je muka

Aini said...

pizza.. sedap2.. huhu =)

Uruchimaru @ kf said...

baeknyer ci hasni tue!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku lame tak makan pizza...
aku nak ajak aunty aku g la ujung minggu nie...
hehehehe...

F I T said...

dik..piza sekilo..hehhe

seimura said...

wuiii sedapnya... nyum nyum..

hasni said...

woit
kantoi r sapa piranha kaki makan tu
aiyak

Ery Farieha said...

huii sodap~

Ms.Independant said...

Aku plak tak pena abes mushrOom sup tu.
Naseb baek ade yg sudi habeskan.
hehe

:P

sI tEDI said...

aku tak nak tgk!!! tidak!!! tidak!! aku dah lama mengidam pizza!!!
huwaa!!

FarhanaDr said...

Sara.. Ko sgt comel dn manis.. Ecece.. Aku memuji orang puler.. Aku tgk ko jek tak tgk pizza.. Hahahaha..

Syima Syaz said...

pas dpt keje baru ni, misi utama nak makan pizza tiap2 mgg 1x.nak naikkan badan...55kg...yeaahh!

AM SYA said...

hamboi~~

mkn besar sgguh ye! ;)

terliur dh tgk piza!!



^SyASyA^

My Handbag Hooks said...

Hi there,
I would like to introduce you to the latest must-have chic item.
Handbag Hook.
Please visit http://myhandbaghook.blogspot.com to learn more about it.
Many thanks.

GhOsToNe said...

nk jgkZ!!!!

hisham said...

hai...hari2 mkn pizza nnti bdn mcm belon kang...haha

merahitujambu said...

sedapnye..dh lama tak mkn pizza..air liur meleleh ni..