Sunday, January 10, 2010

Sg.Chongkak!

dah janji nak update tentang 'perjalanan bergambar'. maka janji mesti ditepati. lihat baik-baik gambar2 di bawah, dan jawab soalan berikutnya..







banyaknya hutan lipur di Hulu Langat ni. tapi Sg.Chongkak tetap menjadi pilihan..~wink~
.
.
.
.
.
.
.



kami cari port paling jauh. yg tiada orang. maka boleh mandi sambil nyanyi2. dan jerit2 sesuka hati.
.
.
.
.
.
.
.



main air hampir 5 jam. sampai kulit jadi biru macam avatar. haha
.
.
.
.
.
.
.



kenapa kat air terjun begitu banyakz batu-batu?..dari mana datangnya bebatu ni?..=p
.
.
.
.
.
.
.



ajaibnya struktur air yg Allah cipta. Subhanallah.
.
.
.
.
.
.
.



damainya suasana kampung. kedengaran bunyi unggas dan burung berkicauan.
.
.
.
.
.
.
.



bukan nak promote ok. haha
.
.
.
.
.
.
.



kak izat. hari ni 10 january. bezday beliau. petang ni kita makan kek ok. hehe
.
.
.
.
.
.
.



budak gemukz ni siapa? sudahla gemuk, bernasib malang pula. =p

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cukup2lah, gambar dah abis. nak gambar lagi banyak boleh pergi sana sendiri then ambik la gambar masing2.hahaha


serius, kesakitan kesan daripada kejatuhan semalam masih terasa. dan macam makin sakit. adesh!


handsetku pula semakin pulih, ada beberapa keypad yg telah berfungsi. kalau boleh taknak bawak dia pi klinik. huh


"kesakitan ini telah menjejaskan mood 'blogwalking', aku perlu berehat. plez faham".







TammaT.

25 comments:

Uruchimaru @ kf said...

kecian budak gemuk tue..agagagaga!

Shahrul Azry said...

la apsal tak pakai bikini?

Jard The Great said...

ehehe... jam berapa korang smpi?

aku dlm pukul 9:30 pg... mandi smpi tgh ari...

Kapten Luffy said...

ehehe
lain kali bg tau aku
leh aku skodeng

k.A said...

dah lama sangat tak mandi sungai

sharamli said...

epi befday kak...

sharamli said...

epi befday kak...

sharamli said...

epi befday kak...

Noorlaila Mohamed Nor said...

ni klu nk mandi saja kena byr x?
kat sini 2hengget

Dak Wan said...

Besh kan mandi-manda ramai-ramai nie?

Syima Syaz said...

same dgn jard gi sungai congkak..cam mencabar kite suh pegi jugak ni

syafawani said...

bes2..da penah pegi baru2 nih..sejukkk..grrr..hehe

Amieynna Amin said...

waa...
bestnye..
nak g gak laa...

FarhanaDr said...

Laaaa.. Skodeng sesama sndiri laa korang ni ek ngan jard. Hahaha.. ;p

Hepi besday kak izat.. Ngeee.. Ko mane ade gemok weh.. ISk3..

seimura said...

woi hp dh ok ka?? adeshh sian tol ko nih...

seimura said...

woi hp dh ok ka?? adeshh sian tol ko nih...

eKyN said...

waa lame aku x pegi sane
dlu time skola..ade kem kat sane..slalu gak aku join

best mndi yg kat ats tu..
pastu yg bes lg..time hliday..aku n family uncle aku g cuti kat chalet sane..nk mndi trun je dpan umah
petang2 bakar ikan...aduh terimbau kenagan lalu haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehhehe...
ciptaan Allah...
sgt agung...

hp dah ok sket bagus la...

knp bestday muka mcm jeruk???
xhepi ke???
heheheheh...

g rehat²...

avid gunner said...

cetek. dak laki mmg lama dah rejek port2 cetek nih...keh3

sI tEDI said...

aku dah lama x mandi air terjun sara..

hepi besdey kak izat... bajet aku muda!

ASaDa RyutaRo said...

ho0o.. syok mandi air terjun.. best!

ASaDa RyutaRo said...

eumor hidup aku.. baru 2 kali mandi air terjun.. hahaha.. kesian giler..

ije said...

bestnya mandi air terjun!

chokio_nia said...

bes2..=)...dalame tak g..jom g lenkali...hehe

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

rehat elok2 hohoh.