Sunday, January 17, 2010

kenangan terindah.

ok. apa yg indah sangat?.

memang indah macam episod percintaan. ontheway naik bas UM untuk pulang, aku tidak henti-henti senyum sendirian. dan dalam hati terfikir juga, kenapalah kenangan indah sebegini hanya sekejap cuma. yes! friendship memang awesome, walaupun tempoh perkenalan baru berusia dua hari!.

dah lama, aku tak rasa happy macam ni. berkenal-kenalan, bergelak tawa, dan berseronok melakukan aktiviti outdoor bersama 38 orang rakan yang tidak pernah aku kenali. dan yang paling indah, adalah kenangan kami semua bersama En.Wahid, the main koordinator for this program.

.....................................................................................................


aku tak larat nak update panjang. i need some rest by now. kepenatan 'kembara' dalam hutan pagi tadi masih terasa. walaupun diserang lebih dari 3 ekor pacat, sikit pun aku tak rasa kesal. kerana aku benar2 berpuas hati dengan pengalaman sebegini.


update in detail, bersama gambar2 hanya akan di publish pada bulan februari. InsyaAllah.






TammaT.



13 comments:

Uruchimaru @ kf said...

oic...!

Boneka tak sakit said...

yes tu baru life!
bagus laa enjoy2 jgn tersangut dlm hidup yg xde life..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

segalanya indah...
asal kite rase ia indah...
rehat la...

acap said...

aku pun happy..tgk kau happy
hahaha

udacun said...

bestnye masuk utan..sukee2....

berkawan mmg best...dpt kn baru lak tu.. suke la

seimura said...

aku pun dalam mood yg sgt2 happy skrg. cehh xpasal2 lak.

deusXmachina® said...

kembara kemanakah??

kawie2020 said...

memang kenangan terindah kan.. x sabar nk tgk pic2 tuh.. hehehehehhe

FarhanaDr said...

Kdengarannya seperti mnarik jek.. U sounds happy.. Heehee.. ;)

Kapten Luffy said...

bertuah punya pacat
aku pun nak hisap2 darah gak

Kapten Luffy said...

bertuah punya pacat
aku pun nak hisap2 darah gak

Precious said...

Februari? Lamanya lagi ...

Melz said...

auch pacat . tak berani den ! hahaha

neway melihat penulisan ini , terpapar anda tidak rasa takut terhadap pacat! hik²