Monday, January 11, 2010

biru keunguan. jgn bayangkan.


kenapa jiwa aku asyik nak layan lagu daniel bedingfield tuh. huh, ntahla jgn tanya kenapa. =p



korang da tau kan pasal peritiwa 'ketergelinciran' aku di Sg.Chongkak 2 hari yg lepas. dan hari ini, aku terkezut melihat kesan lebam akibat kejatuhan tersebut. lebam beb! warna kombinasi biru keunguan. siannya kat aku. alahai.

ok, other story, aku baru je join geng blogger. sesaja je join. bukanla niat nak glamerkan blog aku yg tak glamer nih. tapi entahlah. macam best so aku join la. ramai betul komuniti geng blogger nih.. tapi sebenarnya aku tak aktif pun. yela, aku bukanla ada masa sangat. haha.

next story, aku juga dah join facebook sejak setengah bulan yg lalu. tapi aku tak main farm ke fish ke, aku takda masa untuk itu. aku ada letak badge fb kat sidebar. so sesapa nak add bleh la add aku. nnti blehla korang terjah siapa kah 'teman tapi mesra' aku. siapa tak nak add diam2 je k. =p

ok, selain dari itu, aku macam bz gile lately, manyak kerja. nak ym pun takda masa, dan aku juga macam tak bleh nak komit kat blog sewenang2nya, tapi kalau aku tetiba ada kelapangan, aku akan blogwalking juga, sambil jenjalan kat blog org sambil klik2 iklan. then you all klik la jugak iklan aku. haha, what u give u get back. eh, sesuai ke peribahasa ni. erm.

wah, my dream nak makan secret recipe terlaksana, thanks to hasni yg bermurah hati belanja kek tersebut malam tadi. mahal beb sebiji kek rm70 hengget. err, perlu ke aku upload photo kek tersebut. takyah la ek. nnti meleleh air liur pula kan. haha. weh, kek tu ada lagi dalam fridge, beli sebiji kek makan 4 org still lum abis nih. kena makan sket2 je, sebab classic cheese ni agak muak kalau dimakan secara bundle, haha.

semalam AJL, perlu ke nak story kan pasal ni?. cam dah basi jerk. err, tapi tadi kan aku tengok rancangan 'disebalik AJL 24'.. dan baru ku tau bahwa si Aizat the pemenang utama AJL itu adalah anak Datuk. hehe, bapak dia kaya ghupanya tapi dia menyanyi kerana the minatz. dan dia ni mmg ada aura la bleh menyerlah skang ni padahal aku langsung tak kenal dia masa dia jadi pelajar AF dulu.huuuuu

ok, aku telah bertukar fikiran, nak letak gak the kek secret resepi tersebut, sila tatap juga. aku paksa nih. hahahaha

.
.
.
.
.
.
.
.
.




the kotakz.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





classic cheese, pengubat kepada pizza yg kurang cheese. muahaha!








entry ni adalah sesaja sesuka suki bagi meredakan ke'stress'an aku menyiapkan lab report.











TammaT.



16 comments:

sharamli said...

cis..apsal tempek gmbar2 xsepatutnya ni?

sharamli said...

cis..apsal tempek gmbar2 xsepatutnya ni?

meo188 said...

sedapnye...
knp bunkface kalah juara lgu eh?

FarhanaDr said...

Ye betul.. Makan bnyk akan muak tapi kalau ko tunjuk sikit2 mcm tu mmg wat aku laparrrrrr!!!!

Ko sakit bontot tak? Ke sakit badan ke? Kalau sakit jgn lupe pi klinik okeyhhh.. ;)

ardinihumaira said...

Ada gak nak kena tarik tlinga ni letak gambo idaman perut i. I nak tarik tlinga gak tak kira... Wuaaaa nak kek tuuu... :'(

Eazy Izzuddin said...

oh sedap! cheese!
xD

nursarah said...

# sharamli
haha, aku mmg sengaja. =p

# meo188
sebab bunkface nyanyi tak power la.haha

# farhana
bhgn belakang peha kiri yg sakit..aku malas pi klinik..haha

# ardini
haha, (gelak jahat)

# izzudin
mmg sodap!..haha

seimura said...

lah baru tau ke aizat tu anak datuk? hmm aku terbaca kt metro thn lpas yg dia tu anak datuk. hohoh.

zack zukhairi said...

teringin nk makan kek tu...
huhu

chokio_nia said...

tuam ngan ais la..cepat bek..haish..ati2 ye len kali..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko buat pagi nie aku lapo tgk kek tue...
cis...

~@k1 is @utuMn!~ said...

wahhh...
smpai lebam lak...
kcian btl~
tp 2 laa.. akibat x bwk aki! huh~

eh3~ chez kek... tedapnye!! >_<

Kapten Luffy said...

eh aku add ler fb ko
aku pun x main game fb
sekali sekala jer jenguk

ezzati said...

Aizat mmg best :) dan gengblogger pon best..fb pon beshh...hehe

mamai said...

nak kek juga...tapi AJL tak best

SyaffeQ said...

sempoi jer ayat cik kak ni,,cayelaaa...gud2,hermm..kaki yg biru u ubat2 kn lh..nnti melarat plak..