Saturday, January 30, 2010

coretan.

dah lama, tidak mention mr.S dalam blog. kali terakhir, mungkin entry disember. maknanya dah sebulan. wow! ada tak sesapa yang rindukan beliau?

aku masih rasa mr.S adalah kawan baik aku. walaupun kadang-kadang aku macam lupa bahawa aku ada dia sebagai kawan. 

3 hari lepas aku YM dengan dia, then dia tanya, lagu apa yang fames sekarang. then aku jawab,  lagu Ressa Herlambang, tajuk Menyesal.

....................................................................................................


petang tadi, satu panggilan telefon dibuat. bukan kerana apa-apa. hanya kerana tiba-tiba mahu bersembang dengan seseorang.

antara keratan perbualan:-

"saja ja call, nak tanya......"

"nak tanya khabar aku?, sihat je Alhamdulillah"

" betul ke sihat, suara macam selsema"

"owh, habuk ni, baru je kemas-kemas bilik, alahan habuk"

" owh, ya? rajin eh kemas-kemas?"

" haha, tak sangat. kemas sambil dengar lagu Menyesal, dah download, seharian dengar lagu tu. haha"

" hoho. dah hafal ke lagu tu?"

" aku lambat la bab hafal lagu nih. haha, dengar je"

" okla tu, hari ni tak kuar mana-mana? tengok wayang ke"

" haha, lama dah tak da plan nengok wayang, paling last ada niat nak tengok wayang masa jumpe ko kat melaka dulu"

" fuh, lama dah tu, setahun dah"

" tu lah, itupun niat je, tak dapat tengok pun. haha"

...............................................................................................





kadang-kadang, dia seperti dekat. dan kadang-kadang, dia semakin jauh. 




FATE, it cant be put into words.


esok, 31 januari , pada tarikh inilah, aku berjumpa dengannya, iaitu setahun yang lalu.







TammaT.

26 comments:

Uruchimaru @ kf said...

jgn meyesal2 dong nnti bisa kepale pusing sak!

sarah-al-idrus said...

aceceyyy..:P

FarhanaDr said...

31 Januari.. Mmg bnyk kenangan sara.. Heehee.. ;)

Frodo Baggins said...

>>___<<

bley ucap happy anniversary x? agagagaga ... ada hikmah yg kita x tau ..

Sendra said...

jangan lahh cerita benda ni kat blog dongg..malu ahh..

mr Sendra


hahhahhahahhahahahaahhaha...perasan sekejap..

nursarah said...
This comment has been removed by the author.
nursarah said...

# Uruchimaru
kamu cakap apa tah tak faham.

# sarah al-idrus
bertuahnya dapat jejak kamu di entry ini. wah3!

# FarhanaDr
hanya kenangan yang aku ada..=p

# Frodo
anniversary. haha. seswai ke

# Sendra
mr.S not refer to Sendra. hahaahaa!

Moon Death Spell said...

siapa dia?
misteri nyeee

hisham said...

so...mane die skang...x contact lg ke..??

Ah Fatt said...

bukan ko ker mid tgk wayang ker? dengan mr s ker?

aku terbaca blog hasni kot ko pg mid. haha

kawie2020 said...

owh~ pompuan memang selalu ingat tarikh kan... hehehhehehehehe

deusXmachina® said...

31 january 2010 akan sentiasa ku ingat

















m.u vs arsenal
erk888

fiD said...

uyoooo...

tapikan, nape teringat kembali, heee

ade perasaan lagi tue =P

Ms.Independant said...

misteri betol mr S ni!

:)

sharamli said...

eh jap..mana 1 kamo0 pnya dial0g..mana 1 mr.s punya?

nursarah said...

# Moon
die mr.S.. haha, mmg misteri

# Hisham
kan ke dah kata baru call die semalam, kire contact lagi le tu..adei

# Ah Fatt
he's not here, by then macam mana nak g mid ngan aku lak..adei

# kawie2020
ai, brader kawie dah hilang stress kah?

# deusX
I tak suka MU mahupun aresenal...hidup liverpool!

# fiD
bukan kah kami tetap kawan..

# Ms.Independant
haha, die memang misteri, aku pun tak kurang juga..=p

# Sharamli
kan ke aku yg buat panggilan, so yg kaler hijau tu mestila dialog aku..=p

ini blog wirdah said...

perempuan lebih kuat ingatan dr lelaki. selalu kalao ape2 pon,mesti perempuan yg ingat tarikh.huhu

meo188 said...

erm.... jgn biarkan memori lama menghantui hidup skrg... rugi2...

just do it!

beautiful_rose said...

kdg2 y kecil itu lbh bermakna dr y besar......

AzuanBudakMemandai said...

perempuan suka ingat tarikh4 nie kan huhu

Fahim 'n Alin said...

da lme x dga lagu ni...

HonEyBuNNy said...

wahhhh...harine ganap setaun eh....lama tol tu...erm...

HonEyBuNNy said...

wahhhh...harine ganap setaun eh....lama tol tu...erm...

i'msosupernotcool said...

hepi anniversary..

god bless..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bergitu bermakna tarikh itu pada ko nampak nye...

Rara said...

lg mnyesal tu mg beshh..lirik die mnyentuh..siyes!