Friday, January 8, 2010

mood jenjalan cari makanan.


p/s: selamat pagi malaysia..erk!

pagi-pagi lepas solat subuh, aku terdetik nak on laptop. bukan la nak buat assignment / lab report. tapi menjengah email n blog. sebab aku dah terbiasa dari hari Isnin sampai Khamis tak tido dah pas subuh, coz my class everyday start kul 8pagi. tak macam semester lepas, klas start kul 10 pagi. so rutin 4 diz semester dah berubah.

ok, aku mmg cuti hari jumaat, no class. so plan nak ke MV, mulanya nak teman kawan beli kasut. tapi my housemate pesan beli makanan untuk gi picnic esok (sabtu). cam biasalah, gi picnic mestilah bawak bekal, tak lain tak bukan berbekalkan sandwich sardin. tapi aku plan nak masak bihun goreng juga. picnic ke mana, InsyaAllah ke Sg. Congkak yg terletak di Hulu Langat.

lama dah tak berjalan tengok keindahan alam semulajadi. asyik tengok bangunan tinggi, apa salahnya tukar mood plak, pegi main air dan mandi-mandi kat air terjun dengan kawan-kawan. awal semester la masa paling sesuai wat aktiviti cam ni. akan datang bila dah sibuk mana ada masa dah nak together-gether have fun sebegini rupa.

lama dah tak minum susu coklat dutch lady. beli banyak-banyak simpan kat peti sejuk ok gak. erm, macam nak beli minuman yogurt n cadbury coklat juga. aiseh, mood hanya pada makanan sahaja. oh ya, teringin nak pekena pizza hut pula, ini semua gara-gara menonton iklan pizza hut di kaca tv setiap hari. ish.







other than milo, I will choose this.











TammaT.

10 comments:

enuLwanie said...

wanei pun suka gila minum air ni..
tp, skrg lagi suka minum HL.
sedapppp!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

iklan telah mempengaruhi ko...
hehehehe...

ezzati said...

waa..bg senarai makanan bikin perut lapor..hehe

norhaizan said...

akak suka gak minum air ni selain milo..bestnyer pegi mandi air terjun..akak pon lama dah tak pegi..

Rara said...

pnt gler kn asyik kls pg je..sme la kite..letey gler..

sI tEDI said...

mood jiwang. jalan2 menghayati keindahan alam!

acap said...

sejak 2mnjak nih slera kita same.
kita positive ke?

cik EPAL said...

suka air ni jugak..tapi strawberi pon best :)

beautiful_rose said...

wah2.......best bermandi mandi diair terjun dgn kawn2.lme x rse nikmat itu da.....

wt BBQ sekali br la happening!

Uruchimaru @ kf said...

gua ikut setuju dgn buah epal tu!
eh bukan buah..cik epal!