Friday, January 29, 2010

Snap Via Mirror Contest



merujuk kepada tajuk entry dan banner diatas, bahawasanya saya dengan senang hatinya menjoinkan diri. semoga penyertaan saya diterima, dan dinilai sehabis baik oleh pihak penganjur iaitu Cik Blog



syarat-syarat penyertaan:

1) Copy & paster banner contest kat atas tue kat sidebar blog. pastikan link yang tepat ke entry contest ni.

2) Jadi follower untuk blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE.

3) Pastikan jugak add blog DARI KACA MATA YANG BERBEZA & Q-FIRST BOUTIQE kat blog list.

4) Buat entry berkenaan "SNAP VIA MIRROR CONTEST" dalam blog dengan tajuk entry tersebut.

5) Upload hanya 1 KEPING pixel sama ada seorang atau berramai-ramai yang di 'snap' melalui cermin dengan gaya yang teramat kreatif lagi inovatif.  x kisah kalu nak edit gambar  untuk bagi cun tapi pastinya gambar asli lagi tulen adalah lebih baik.

6) Wajib memberi cadangan secara ringkas lagi padat untuk kedua-dua blog CIK BLOG untuk lebih menarik di masa hadapan.



baiklah, setelah sedaya mungkin memenuhi syarat-syarat no 1 hingga 4, dengan ini saya mempersembahkan syarat ke-5 iaitu gambar yang dipertaruhkan untuk contest kali ini.





dan ini pula syarat ke-6 contest yang sedaya saya lengkapkan, walhal sebenarnya saya sangat kekeringan idea. haha!

Dari Kaca Mata Yang Berbeza
~ kongsikan tentang pengalaman sebagai student master. mungkin boleh beri inspirasi kepada ramai undergraduate student macam saya supaya sambung belajar after degree. ('',).

Q-First Boutiqe
~ gambar-gambar perlu dikemaskini selalu supaya pembaca akan lebih tertarik.


'jomla pakat join ramai-ramai! bersamalah kita memeriahkan contest ini."

9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

contest lagi...
hehehehe...

laila said...

ok terus excited nk join! haha

ini blog wirdah said...

goodluck dear :)

Ms.Independant said...

menarik nih...
Gudlak dear!

;)

Moon Death Spell said...

macam best je/./. nak join jugak la

hitsaguya toshirou said...

weh msti kena guna kamera digital ke? pakai kamera handset boleh x?

hisham said...

i xde camera la...huhuhuhu

FarhanaDr said...

Lorh.. Gambar tu gambar cermin ke.. Huhu.. Sara.. All the best ek.. ;)

Anonymous said...

Solar eneragy is the future for the world.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar generators[/url]