Monday, February 22, 2010

YM dan FB membosankan

jangan panik ok. aku bukan nak ajak you all HATE ym and fb. haha, ada ke orang buat group hate FB. nak kena banned profile fb try la buat.YM dan FB keduanya berguna. tapi sekarang aku macam serabut gila. so semua benda pun aku rasa serabut. nak balas ym org pun rasa serabut. tengok wall fb penuh dengan gift yang entah apa-apa pun rasa semak. sudahlah send gift then mintak send back. what the fun.

siapa tau macam mana nak off application send gift/smile/pillow segala bagai tu?

cerita kedua.

aku geram dengan orang atasan bisnes yang tunjukkan muka berlagak. mentang-mentang kau berjawatan (bukan kuli), kau ingat aku heran?. macam bagus sangat!


ok. siapa dah siap baca, sila jawab poll nuffnang terbaru di side bar. 2 minggu lepas aku pasang poll survey readers cuma 90 orang je yang jawab. sekarang I paksa you all jawab poll tu. I paksa!

21 comments:

hanafijaafar said...

aku hanya mampu setuju.

N A N a t O said...

okesh...itu mmg wat aku semak juga..lantak ko la nak pillow fight ke apa, yang penting nanti aku removed je..hahahhah....

meo188 said...

sy tgh syok cri jodoh kat FB

farenova said...

setujulah fb makin lama, makin tak best, ada gift yg tak putus2 mcm spam pulak kan, huhuh

yg kedua tu, huhuh org jawatan besar ni die in character kot, nak kasik org gerun, kononnyelah


huhuhuu jgn kusut2 yang.

desirequeen said...

boleh block application utk gift..kalau yang appear kat wall tu plak boleh change kat setting, privacy setting

Anonymous said...

fb tu mmg dah boring, tp kalau org buat status menarik...tgn ni lajuuu je nak comment...hahaha

SyimaSyaz

Anonymous said...

dah buat poll... jwpan sama dgn survey

SyimaSyaz

..::..ein..::.. said...

sarah check la kat setting...kat application setting..xde la nnt wall penuh dgn suma tu....

xmo cuba twitter ke...hehe

::aMaD:: said...

tau xpe..sgt berguna kot fb n ym. penting.hot.mudah.cepat.tulus.dedikasi.cemerlang.hahahaha..tak patot la group banned2 tuh..

green said...

ye..pillow, smile, hadiah bagai tu mmg sesak je..

♥akukahmilikmu®♥ said...

no komen pasal fb sbb jarang layan fb..layan yt jer..ym lagi la bosan..

FarhanaDr said...

Yeahhh.. Betul laa ape ko ckap kali ni.. Heehee.. FB ni main sengal lak aku rase.. Huhu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau paksa kene jawab la...
hehehehe...

ParkAir said...

baru sekarang start wase bosan sikit.. pasal bnyk application dah kene block.
err poll tu aku dah jawab sebab dipaksa hehehe...

fecca said...

agaklah!!
sejak akhir2 neh rasa YM & FB tuh agak serabut!!
tp sayang nk delete account FB sbb xnk lost cntact dgn rakan2 lama... huhuhuhu~
tp entah pape je depa post kt wall tuh... klu buhsan, delete je apa2 gift yg member bg tuh!! quite annoyed.. agagagagagaga~

=)

HEMY said...

ramai dh tu 90 yg jawab poll. org yg atas tak brp atas yg sll berlagak lebih

Ah Fatt said...

oh memang bosan
tu pasal aku x layan sangat dua benda tu

ngehhhhhhhh

Ms.Independant said...

Aku kureng sket bab YM...
sbab aku tak reti nak borak sgt ngan org yg aku tak kenal...
heeeeeee~

:)

F I T said...

saya pun bosan dgn fb dan ym..bukan ada sapa nak tegur pun..kalau tegur cam tak layan je huh sosial yg so sial...

徐若瑄Vivian said...
This comment has been removed by a blog administrator.
I LOVE YOU said...
This comment has been removed by a blog administrator.