Sunday, February 21, 2010

selamat ulangtahun sayang....




21 February 2010, genap setahun blog 'deep in my heart' @ http://dihatisara.blogspot.com/ bersama saya. dan entah sejak bila, ia juga berada bersama anda. blog yang pada mulanya hanya dibaca oleh diri sendiri, kini mempunyai sekurang-kurangnya 130 pembaca dalam sehari. jika saya tidak update selama 5 hari, masih lagi blog ini masih menerima at least 40 orang pengunjung. this is statistic without 'blogwalking', then about this statistic, what more can I say?



terima kasih, thank u, arigato gozaimas, kumawo!








saya mahu mengucapkan terima kasih yang tersangat-sangat kepada anda semua, terutama kepada 'followers', pengunjung tetap dan pengkomen tegar. tak lupa juga, pengklik nuffnang, my silent readers and anonymous commentators.  juga yang singgah secara kadang-kadang or random or yang sesat terklik my page. anda semua begitu berharga, thank u again and again.







sepanjang setahun ini. andai saya pernah mengasari anda, terlajak kata, terover bicara. tersyok sendiri, terbuang masa anda, atau telah membuat anda lalai dan sebagainya, ampun dan maaf yang saya pinta.

dan akhir sekali, diharap anda akan terus menyokong saya di alam penulisan ini, dan muga saya dan anda akan terus bersahabat baik sampai bila-bila.




" forever love for u sayang, my lovely blog ever"


12 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

same2...
hehehehe...

Ini Blog AnakPakWahab said...

selamat ulangtahun yang pertama...

teruskan menulis... =)

hanafijaafar said...

oh, baru setahun. ini hebat untuk blog yang berusia setahun. tidak tipu, ini hebat!

FarhanaDr said...

Sama2 sayang.. Happy to get to know u dear.. Heehee.. Happy birthday dihatisara.. :)

monica said...

sama -sama..hehehe..gud luck..:)

Solehah said...

wah..hepi besday..

seimura said...

wo dah setahun rupanya. selamat ulang tahun juga utk blog hang. weeee...

syafawani said...

gud2..congrats dear!!hehe..

Moon BlooDy Spell said...

kalau nak bagi hadiah kat blog ni.. rasa2 sape yang bukak hadiah nnati.. hehehehehe happy besday lovely blog

Kujie said...

I think that’s important to enjoy the simple things in our life... hargai apa yang kita miliki saat ini

tahniah!

.::WaNiE::. said...

eheh saya pun ada :p

happy besday to 'deep in my heart'

embun d tengah malam said...

selamat menyambut ulangtahun blog..hihi