Saturday, February 20, 2010

true meaning of love

~ ini adalah entry contest ~



ok, semalam joe invite me to join this contest. baiklah. I join. I join. demi joegrimjow, oh silap. demi 50 pound. hahahaha!

mempersembahkan entry sempena contest weekend @ sheffield 


" true meaning of love ".


true love. bullshit. it doesn't exist.
- bila saya kata begini,ada yang sound, " kalau kau tak percaya ia wujud, maka kau takkan jumpa ".


i believe, there is true love for me, someone in this world which is my destiny partner.
- bila saya kata begini, ada yang sound,  " ur life partner pun belum tentu your true love "


apa jua yang kita percaya tentang cinta, akan ada pula pendapat lain yang sentiasa argue dengan kita. bila kita bercakap tentang cinta sejati manusia, orang mula argue bahawa cinta sejati hanya kepada Allah Taala.

Allah yang menciptakan manusia, dan menganugerahkan cinta. kalau tiada cinta sejati sesama manusia, untuk apa dianugerahkan rasa cinta di hati kita.


" Allah tidak menciptakan rasa cinta itu tanpa tujuan "


kita adalah apa yang kita percaya.






mr. joe
- sila marking simple entry ini baik-baik.
- ia simple kerana Im a bit busy n  penyertaan pun last minute.
- now kat malaysia dah jam 1.40 pm, saya hasilkan entry ini dgn irama gendang dalam perut.



TammaT.






17 comments:

Moon BlooDy Spell said...

cinta itu indah.. jika orang yang terlibat saling memahami

gook luck sara

miera said...

haishh nice entry :)

miera said...

haishh nice entry :)

lieya orange M.I. said...

...gud luck...jom rebut hadiah sama2...=p

seimura said...

simple tapi maksud yg sgt mendalam. bagus2..

Mknace said...

:) :) :)
good luck

chokio_nia said...

gud luck yep..btw nice ah..huhu..

embun d tengah malam said...

gud luck

embun d tengah malam said...

gud luck

Eazy Izzuddin said...

x smpt join kontest nih
baru on9
haha
xD

FarhanaDr said...

Nak join gak.. Heehee.. :)

hans said...

gudluck
gua tak der idea
kalau tak dah lama join contest nih

joegrimjow said...

hoho
bagus2
mantap skali ni
nanti ku buat review
kene tunggu q
huuu

beautiful_rose said...

cinta itu anugerah terindah ilahi....

hisham said...

salam...50 pound byk tu...hehe...moge u menang ok...gudluck.

joegrimjow said...

da buat review
huhu
thx ya

http://joegrimjow.blogspot.com/2010/02/its-all-about-journeyrm10-k-in-3-month.html

joegrimjow said...

keptusan da diumumkan;)
terima kasih sebab join