Friday, February 5, 2010

perhatian teralih..

selamat hari jumaat semua..

Biyane,


sejak semalam, perhatian saya sudah teralih. sudah tidak tertarik untuk berblog, blogwalking pun tak sampai 15 blog yang dikunjungi, leave komen pun sikit-sikit saja. haha!

actually, saya bukan lah sibuk. tetapi sejak semalam, saya telah mengalami sindrom 'melekat' kepada drama korea. 'You're Beautiful'.

sindrom kelekatan ini sangat mencemaskan, membuatkan saya........wow! terpaksa gadaikan masa tidur, masa makan, masa jalan-jalan, masa buat assignment dan juga masa berblog. wakaka!


Kumawo!

kepada sesiapa yg terus mengunjungi blog saya, terima kasih. dan alang-alang dah singgah, bolehlah tolong klik iklan nuffnang. oklah, kumawo!

18 comments:

laila said...

aku pun mudah sgt berpaling tadah dr blog bila dah ada natang lain depan mata
haha
best ke?
nak cari gak ahh

deusXmachina® said...

minah korea juga rupanya ko
erk888
selalu klik nuffnang ko
baru arini aku nak kecoh
ekekekekeke

sI tEDI said...

CD korea ke apa??

FarhanaDr said...

Aaaaa.. Nak nengok gak.. Cite yg sgt best wo.. Huhu.. Sama arr kita, perhatian dh bnyk teralih.. Keje mnimbun tak siap..

Shahrul Tanaka Safeai said...

wooooooooo~

i'msosupernotcool said...

gua x penah klik nih..
xpe kan?
haaha

mamai said...

drama korea lagi

Faarihin said...

best ker? saya dah lama tak tengok drama korea ni.. hihihi.. (^__^)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

click2...
nanti kayo blanje...
hehehehehe...

cik nurulain said...

heh? patut lah.
best ke cite tu sarah? Cn susah nak minat kalau cerita bersiri ni. sbb malas nak ikut...

cik nurulain said...
This comment has been removed by the author.
hisham said...

salam...skang ni ramai tol awek2 suke tgk citer korea ek..ni msti pakwe die ensem2....hahaha

Ah Fatt said...

bukan sepatutnya kumbawo ker?

ini blog wirdah said...

kumawo mksd ape eh?
mcm chumell lak bile sebut.hee~

NURSAFINA SALIM said...

hehe...mmg best YAB.xrugi..
tp cte ni agak lama la sara..tgk la cte br nnt..byk gk yg best :D

NURSAFINA SALIM said...

kumawo: thank u
sbnrnya ejaan dia gomawo..tp sbutan dia mcm kumawo..

Si budak Aboi said...

HEHEHE.........=) kecian cik blog nie..

beautiful_rose said...

owh aku jugak de seorg kwn y sedg gilekan cerite tersebut.......