Wednesday, February 3, 2010

ada gambar eksklusif. jeng3!

marilah melayan entry bergambar, walaupun setiap gambar tidak ada kaitan antara satu sama lain. wakaka!




kenapa aku suka liverpool. sebab aku tak suka kelab lain. haha! dah, jangan nak gaduh pasal bola then kutuk pasukan pilihan aku. pastu nak cakap kau big fan cis.say, ah-senak or man.nu, takyah ok. haha!aku beli mug ni 4 tahun lepas. tahun pertama beli, aku guna gak wat bancuh kopi panas 3 in1 malam-malam. tahun kedua, bawak balik umah abah then abah guna plak wat minum kopi.. tapi skang mug ni hanya terdiam saja dalam almari. abah skang guna mug percuma dari power root anda boleh jadi jutawan.
.
.
.
.
.





siapa tau di manakah kereta kuning 'terbelah' ini terletak?.. haha. sweet kan kereta ni. dia sweet sebab dia warna kuning, kereta warna kuning adalah sweet. antik pula adalah sebab kedua kenapa kereta ini sweet. then sebab ketiga ianya sweet adalah dek kerana pemilik kamera n tukang snap pic ni sweet. so sweet lah segala-galanya.
.
.
.
.
.
.





ini biskut timbang yang berkrim lazat di tengah, boleh dimakan begitu saja. bukan biskut oreo, so tak payah nak 'putar, jilat. celup dan makan'. (susah gila rupanya step nak makan biskut oreo).. biskut timbang cam nilah yang my dad suka beli kat kedai runcit masa I kecik-kecik dulu. tapi yang ada dalam gambar di atas bukan my dad yg beli, tapi I lah yang beli sendiri kat jusco MV. biskut ni manis, so tak boleh makan selalu, nanti sakit gigi. bila sakit gigi, gunalah sensodyne (betul ke ejaan?)..haha!
.
.
.
.
.






ini adalah the best pic ever. gambar di snap masa raya puasa yg lepas. bayangkan jika kamera yang aku pegang terlepas masuk ke dalam kuali ni, then mesti lepas tu terus fobia nak menggoreng ayam dalam kuali. so bolehlah cipta alasan terbaik untuk skip daripada tugasan ini time raya. then bolehlah bergoyang kaki di depan tv tunggu saja orang lain masakkan. pastu mulalah kakak sepupu kesayangan tuduh aku pemalas 'tak buat kerja'. bolehlah dia perli aku baik punya. cis! macam dia saja yg rajin. haha!
.
.
.
.
.




ini bukan gambar di gurun, ini gambar di depan rumah emak. erm, rumah emak maknanya rumah abah jugak. ada ke sesapa tak tahu apakah nama tumbuhan ini?.. kalau taktau memang sungguh kasihan. ini bukan bunga, bukan juga orkid, ini kaktus. pokok apa? kaktus. pokok apa? kaktus, pokok apa?.. lempang je kalau dia tanya banyak kali. hahaha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tiba-tiba je ada gambar mr.S. haha!


nama beliau tidak terpapar. sudah ku crop dengan jayanya. so, hanya nama ayahnya saja yg masih tinggal. ok, terima kasih kepada beliau kerana melayan tangisan aku pada malam ini, aku ym dengan dia sambil nangis-nangis berjuraian airmata, ( aku kan pempuan, memang menangis juga kadang-kadang, habis kau ingat aku ni takde perasaan?.)




then, mulalah ada org nak tanya kenapa kah aku menangis. siapakah yg dah melukakan hati aku. takpelah, takyah tau, anggap saja kisah menangis sama saja macam kisah ketawa.











TammaT.

14 comments:

deusXmachina® said...

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hisham said...

salam..u sokong liverpool..i sokong arseanal...tp dulu ade dgr ustad berceramah psl liverpool ni..die ckp,kalo kite sokong liverpool kite berdosa..sbbnye sponsor terbesar liverpool adelah calsberg..jd kite bersekongkol...wallahualam...

nursarah said...

# deusX
=p, kalau laki yg komen mesti hanya tertarik dengan bola. cis!

# hisyam
I tak pernah beli tiket live menonton game liverpool. yg I beli cuma mug liverpool buatan malaysia. so no point lah I bersekongkol plak kan. haha

Moon Death Spell said...

sarah ku sayang..
apa kaitan gambar2 diatas
dengan jejaka hensem tu
ehheheheheheh
biskut itu hanya akan dimakan dikala duit PTPTN habiss

Moon Death Spell said...

sarah ku sayang..
apa kaitan gambar2 diatas
dengan jejaka hensem tu
ehheheheheheh
biskut itu hanya akan dimakan dikala duit PTPTN habiss

morriss said...

cayalah... u'll never walk alone!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko lfc rupenye...
same...
bagus2...

Boneka tak sakit said...

AKU TAK MINAT BOLA.. :p

HonEyBuNNy said...

wahhh..sudah fhm mksdnya..yeahhh,,,dpt jugk tgk mr S..ihihi(walapupn tgk dr jauh)ihihi

chokio_nia said...

ain fc go ain fc..hahaha..errr...tak minat bola la sarah..btw bes nye..ade org caring sal die owh..=)

Rara said...

sokongla bola msia.. :)

FarhanaDr said...

Babe, aku kenyang dgn biskut timbang dn ayam goreng ko.. Hehehehe.. Len kali YM ngan aku plak ek..

Ms.Independant said...

Yay! akhirnye ko letak gamba Mr.S!
Ko & Mr S ade pape ke ni yang?

:)

iyda7 said...

never walk alone ~~~~~~ ٩(●̮̮̃•)۶