Saturday, February 6, 2010

blog update...YAB

ok, tak sempat nak berlamaan dengan blog, Hwang Tae Kyeong dah panggil-panggil. ok, sebabkan ramai yang tanya pasal drama korea citer You Are Beautiful tu best ke tak, maka kita buatlah entry jawapan. haha! 

Biyane= minta maaf
Kumawo/gumawo= terima kasih.
Saranghae= ????

ok, tentang  Y.A.B. aku baru menontonnya sehingga episod 13. n now, kita nak cerita tentang hero saja. iaitu HTK, penyanyi utama kumpulan A.N Jell, bukan jel lokap, tapi anggap saja A.N.Jel itu ejaan lain bg Angel. ha, macam tulah. HTK ni muka garang, sebenarnya dia baik n caring, tapi dia tak perasan kenapa dia caring, (padahal dia caring sebab dia dah jatuh cinta), tapi dia macam blur bab cinta. haha! kenapalah sweet sangat perangai camni..=p

PigRabbit.

ok, memang kelakar part HTK dikejar babi. (kahkahkah!). sweet gila part beliau tanggalkan hidung patung babi then jahit pada hidung patung rabbit. HTK juga rabun malam. erm, dan banyak lagi lah karakter beliau. nak tau leh tonton sendiri lah. haha!

ok, hero korea memanglah hensem kan. malah cute juga. berlakon plak suka buat muka sweet. tapi tak apa, I like! =p


ok, nak sambung tengok episod 14 dan seterusnya. bye!









7 comments:

Si budak Aboi said...

skrg sdg syok tgk citer BBF!

sI tEDI said...

sara,
kawan aku minat gileer dgn korea..

ko bleh lawat blog die.. ashiemocca.blogspot.com

leh belajau sepatah due kata korea ngan die.
die mmg antu korea.

ekekekekek

The Spiral Eyes said...

drama bersiri yang terakhir saya tonton adalah full house dan selepas itu hidup saya terlalu full.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tgk sebab citer o pelakon nye???
hehehehe...
dua² kot...
hehehehe...

¶A.K.I¶ said...

ahaa... u r beautiful?? humm.. blm tertgk lg...

ana_zara said...

citer ni mmg best abes..
part htk kene kejar babi tu mmg feveret la.. hahahaha..
siap pakai lagu breatless lagi..
baru perasan rupenye scene tu sama dengan iklan htk dalam scene yang lepas go mi nam terjun dari atas lori..

FarhanaDr said...

Aku suke lelaki yg agak2 blur.. Heehee.. Walau blur bagi aku.. Romentik ape.. Ahaks.. ;p

~ nak nengok gaksssss..