Wednesday, February 10, 2010

saranghae!

.
.
.
.
.


.
.
.
.


.
.
.
.


.
.
.
.








Brazil, Turki, Argentina, Canada, Hong Kong, Philippines, Hungary, Sweden and Morocco.

(antara negara-negara yang membuatkan saya meletakkan gadget 'google translate'.) mungkin ada pemain bola sepak dari brazil dan argentina yang membaca blog saya. HAHA!



selalu saja saya nampak visitors dari Norway, United State and Canada. siapakah gerangan anda? pernahkah meninggalkan jejak?. Im curious.






walau dari mana anda datang, saya sentiasa mengalu-alukan kunjungan semua. A lot of thanks to all of you.
chuwa hae!







saya menunggu pengunjung dari South Korea. Jang Geun Suk mungkin?.





saranghae!







ok, jangan mencebikkan muka, suka hati saya lah kan saya nak jatuh cinta kat siapa pun, haha!






dah. semua orang boleh sambung kerja masing-masing sekarang.

19 comments:

Faarihin said...

wah.. banyak negara yang melawat kamu ye sarah.. pelawat kat blog saya pun de datang dari macam2 negara tu.. harap2 dia org paham la apa yg saya tulis.. huhuhu..
aik.. hari tu kata suka lee ming ho.. hehehe.. =P

AM SYA said...

wahh!!

dasatlah sara

terbaek~

byk tol negara~ ;)



^SyASyA^

seimura said...

glamor habis. hhahahah.

FarhanaDr said...

Amboi.. Aku nak tunggu dia gak.. Hahahaha.. ;p

Ah Fatt said...

memang world ler blog ko
sarah world!

cahayachenta said...

hamboiiii...

kalo si Jang Geun Suk tu bertandang kat sini, sruh la dia singgah blog aku jap...

sI tEDI said...

sara..

blog aku , aku rasa student malaysia yg banyak baca kalau ada dr negara luar, sbb blog aku sepenuhnye bahasa melayu.

he he he he...

fiD said...

aku pena jumpe 1 blog, visitor dia dr unknown,maybe bulan kot, hahaha

min said...

wah pelbagai negara de kan
huhuuu
bagus..bagus

hanafijaafar said...

aku rase sume yg dtg jauh2 tu paham bahasa melayu.

Shahrul Tanaka Safeai said...

booo~

chah~ said...

aku nak jang geun suk gak!!! hahahaha..

deus X machina said...

dari uganda tak ade pulak ek
erk888

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mungkin kini ronaldinho sedang bace blog ko...
hehehehehe...

Wanie-san said...

perghhh..
bleh watkenduri kesyukuran lah ni..rmai benor pendatang asing..huhu

Uruchimaru @ kf said...

saper tue?

¶A.K.I¶ said...

ahhaha!! sara3!! gian korea gak ni sbnrnye! ahahha

Ms.Independant said...

secret admirer kot?

:)

beautiful_rose said...

wahh akgumnye aku dgn ko..
blog ko mmg best
tu pasl aku x jemu membace entry ko.