Tuesday, February 2, 2010

lagu korea with english subtitle








dah dengar sampai habis baru boleh komen..=p

11 comments:

FarhanaDr said...

Aku tengok tau sampai abes ni.. Heehee.. Ape aku boleh ckap.. Aku suke Lee Min Ho.. Hehehe.. ;p

Dannnn.. Rindu gak kalau without "YOU" kan? Ngee.. ;p

~ aku ingat ko nak upload lagu A&T, Something Happened To My Heart..

chah~ said...

hmm.. x dpt dengar.. tenet sgt slow.. huhu..

chah~ said...

hmm.. x dpt dengar.. tenet sgt slow.. huhu..

hanafijaafar said...

setelah mentonton klip video ini, konklusi:

teknologi plastic surgery kat korea sangat mengkagumkan. tidak kira jantina, hasilnya mmg hebat!

green said...

tak dpt dgr laa babe..

Moon Death Spell said...

ramai blogger yang minat mamat mata sepet ni...ni nak kene minat juga ni..tak salah kan kalau kita bermadu.. kan sarah kan

deusXmachina® said...

tak layan korea
so taknak dgr smpai habis
erk888

ini blog wirdah said...

me too. tak layan korea sgt.
kalau layan pon,mungkin sbb I dh terlampau bosan time tu.huhu

fiD said...

korea??? xbest!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku tak leh tgk...
wireless block...
so mcm mane nak komen niehh...
hehehehe...

¶A.K.I¶ said...

alaaa saraa... br nk reda addict BOF ni... iskk... kn jiwa da membuak2 nak lyn utube blk.. uwahhh T_T