Wednesday, February 24, 2010

blog oh blog!

'kita memang dijodohkan bersama. sehati serta sejiwa, walau esok, atau akhir nanti, kita tetap berblog'.

aku pernah dengar orang kata. blogger ni takde life. kejenye ngadap PC 24 jam. makan blog. tido blog. minum coca cola. haha! dulu-dulu aku memang ada sindrom sedemikian, nape ntah aku macam excited giler dengan blog. best giler jalan-jalan blog orang then tinggal jejak. kengkadang sehari sampai cecah 70-80 blog aku terjah. dahsyat tak?

namun demikian, sejak tahun ini. segalanya mula berubah. aku sudah tidak lagi menjalankan blogwalking secara konsisten. aku hanya terjah secara random. secara suka hati. kalau rasa macam nak klik kat blog tu aku klik je. kalau malas, maka malas lah.

aku juga jarang melawat kembali blog-blog yang meninggalkan jejak komen mahupun mesej di shoutbox. so aku nak mintak maaf sangat-sangat pada you all. sebenarnya aku macam pening juga. adakah aku bersalah jika aku tak melawat update blog kalian.

memang sebenarnya masa aku sangat terhad. kalau aku balas kunjungan pun, aku akan baca entry-entry sekali banyak. maksudnya. bila you all dah 3 or 4 kali update barulah aku pi baca. nowadays pun aku jarang hasilkan entry yang 'best'. asyik membebel entah apa-apa. tapi you all still datang sini dan baca entry aku. kenapalah...you all ni comel sangat perangai?

ok.

blog dah siap di design. memang inilah design blog aku rite now. hitam putih kelabu. terima kasih 7 lautan kepada miz sue yang telah berpenat lelah memasang template untuk aku, si blogger yang 'buta IT' ni. jasamu akan dikenang. meh nak bagi flying burger chicken Mcdeluxe. hehehe!


ok.

ok.

ok.

ok.




TammaT.

10 comments:

Wanie-san said...

Wah!gempak seh blog ko sara.
siap ade icon2..so cute!
sama la dgn aku skrg...
click jew blog yg aku rasa nak bace..
malas nak blogwalking..
huhu

;)

FarhanaDr said...

Perangai aku mmg comel.. Sekian, terima kaseh.. Aku sayang ko.. Hehehe.. :)

fitri oh fitri said...

saya juga!





http://www.fitridzulkifli.blogspot.com

1tomyam said...

steady..suasana baru ni..:D

hanafijaafar said...

oh, desain baru ini cantik. hanafijaafar suka ini.

.::WaNiE::. said...

ok suka !! yg penting tak banyak iklan sangat hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sempoi je skang rupa blog ko kan...
hehehehe....

queen said...

tambah lagi satu warna..warna biru utk comment...ekekek....

Uruchimaru @ kf said...

ehem3 aik ade awek aku kat sini..

koo hye sun!

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛