Friday, February 19, 2010

iklan nuffnang you all yang annoying!


ok, I update pantas.

for today, tiada panggilan dari TM, maknanya streamix rumah saya masih mogok. eei! rasa nak baling mercun kat menara TM berhampiran UM ni ha. tak. tak, saya boleh sabar lagi, kita tunggu lagi, sampai bila mereka nak duduk goyang kaki. mungkin sampai saya buat panggilan kedua kali untuk maki. haa! jangan terkejut, bab servis memang saya 'garang' daripada biasa. sebabnya servis wireless ni kita bayar dengan DUIT. bukan dengan PASIR!



back to the tajuk entry.






boleh sesiapa bagitau saya, macam mana nak baca entry sebegini. ini dipanggil terlebih nuffnang dari blog. huh! dan bagi saya, page begini jauh lebih annoying kalau nak banding dengan page yang pasang auto-audio. tiba-tiba sound effect berbunyi "aku punya blog aku punya suka lah ". haha, tak kelakar. malas nak bebel, U FIKIRLAH SENDIRI.




21 comments:

¶A.K.I¶ said...

cm ne nuff 2 ley kat tgh2 lak 2?? xphm....

admin said...

salah coding tu kot.. takkan la tetiba je kat tengah tu.. sabar2.. tapi nape di blur kan eh?

Frodo Baggins said...

hahahha, mungkin betul kata admin, salah kat mana2 kot. tapi kalau betul org tu saja nak buat mcm ni ... hahhaha serta merta wa klik X. bye!


>>___<<

Amir said...

aku rase try ko check kat nuffnanf puyer..
maybe ko wat yes kat yg iklan 'belon'...

ezany said...

dia buat float image kat tgh2 kot.. ekeke.. sng org nmpk nak klik..

Wanie-san said...

aku punya blog aku punya suka..uh..mcm nama blog aku tp blog aku xde sound effect sebegitu..so xperlu terasa...huhuhu

Husna Hadzarami said...

huk aloh ada pulak macam tu.
memang ada yg jenis betul2 cari makan guna nuffnang ni..

Qiha Aziz said...

yup. aku pon annoy dengan nuffnang yg camni. yg lagu pon annoy. terpaksa mute laptop kalo ada lagu.

hans said...

hahahaha
coding salah tu
cuba ajar orang tu letak poll tu dkt tmpt yg betul

Moon Death Spell said...

nak guna bom ape sara.. hehehehe
ehhe..

ni mesti blogger mata duitan ni
ehehhe

Ah Fatt said...

aku ada jumpa satu
x leh nak baca

Firol said...

nk duit bersungguh2 tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pe la effect stakat mercun...
hehehehe...

HonEyBuNNy said...

ila lgsg xtahu pa2 ttg neh...ihiih

zairie said...

sabar2... jgn mara...

.::WaNiE::. said...

memaksa orang klik kottt hahaha

beautiful_rose said...

erk,adekh tersala letak atau sengaje letak?

Rara said...

mcm susah je nk bace entry die..

FarhanaDr said...

Erk.. Ade gak ye.. Huhu.. Mungkin dia silap letak kot tu.. Ko tegur laa dia..

Cik Syima said...

hehehe... salah parking coding2 tu..

seimura said...

ciss aku pon benci blog yg nuffnang mcm tu! adeshhh...

kdg2 aku jd silent reader je pd blog2 yg aku xfollow. bile ade nuffnang camtu...mak ai.. hangin jugak satu badan.