Wednesday, February 24, 2010

curang dengan nuffnang.

blog berubah lagi..

ini semua gara-gara kegagalan meletakkan nuffnang ads di side bar, dah tukar template baru still bermasalah jugak! geramnya. geramnya. sampai template pun terus jadi bertaburan dalam sungai kekecewaan. dan sekarang blog sudah bertukar. dah jadi seperti minah jiwang yang sedang menagih cinta sang jejaka korea. jang geun suk plez come to me.!


dan now, aku telah mendaftar ads yang lain. kuciwa dengan nuffnang yang &^%*&*@%$! ini bukan simbol maki, tapi itu simbol nak minta izin curang.


aku terus jadi pening. perut pun sakit. pinggang pun macam nak patah.(ish macam org mengandung lak). hei. esok nak jalan2 la.


haish, apa ntah aku merapek kat sini. blah ar dulu. bye semua!

11 comments:

sharamli said...

@#$%^&..
ni p0n bukan maki..nak k0men je...hu3

Solehah said...

hehe..curang yeh..nnt nuffnang merajuk..

.::WaNiE::. said...

curang ngn sapa :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jejaka korea jugak...
hehehehehe...

syafawani said...

hehe..tu curang skit ja:)

FarhanaDr said...

Tu laa.. Aku pon perasan ko curang.. Takpe.. Jom curang.. Ahaks..

hisham said...

salam,,,sejuk hati i tgk layout u ni....tenang jer....tk cre

fiD said...

xpe kak,jnji penulisan besh! aku tetap layan!

fitri oh fitri said...

haha, mna ade org setia ngan nuff!






http://www.fitridzulkifli.blogspot.com

Wanie-san said...

lor...yg semalam dah cool...smart....minah jiwang la ko jadi skrg...huhu

Ariff Shah said...

haha. ramai dah curang sekarang ni..