Tuesday, February 23, 2010

blog sedang di renovate..


haa, datang sini lagi ya korang. then nak tanya. ada nampak something new tak kat blog aku nih? jangan pelik sangat. ini memang blog aku. sila-sila duduk. dan baca entry ini diam-diam.

ok. mintak maaf. blog ini sedang dalam proses renovation. tapi bukan aku yang renovate. ada orang lain yang sangat baik hati hulurkan tangan membantu aku pasang template n design blog ini. dan terima kasih kepada laman Geng Blogger kerana menghimpunkan bloggers yang pakar bab design blog. aku just chat kat GB then ada blogger yang pantas nak hulurkan tangan ringankan beban.

sebenarnya template aku bermasalah sejak 3 hari lepas. tapi aku tak perasan pun. aku view nampak elok je. bila aku view blog aku guna laptop kawan aku barulah perasan yang template blog berterabur bersepah-sepah. hahah!

nuffnang ads pun takde skang. nanti bila dah siap semua baru akan letak balik nuffnang ads beserta poll. then kalau ada apa2 tak kena, boleh la bagi komen kat entry ni.


chow!

12 comments:

Magrib said...

selamat mengubah suai!!

Wanie-san said...

Sudah baru ya...
tp aku tgk ko nye blog ok je sara..xde plak terabur b4 ni..

.::WaNiE::. said...

dah siap ke belum ni??

mcm wanie-san kat atas jugak, b4this blog sara ok lah. x serabut pun

mIdI & sUe said...

sue dah siap dah renovate blog sarah..mane yang xpuas ati ag nt gtau la sue

mIdI & sUe said...

slalu slalu la g blog sue

embun d tengah malam said...

gud luck..selamat mengubah

FarhanaDr said...

Okey okey.. Ku kan setia mnunggumu.. Hik hik..

ninim said...

pening2 lalat

zairie said...

nak suh owg tue tlg renovate blog sy gak la.. hehe

deus X machina said...

ngada la ko
time2 ni lak nak renovate

erk888

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bakal jadi lagi cun la nie..
hehehehe..

i'msosupernotcool said...

font mcm kawie..
influence ke?
haha