Monday, February 22, 2010

rekod kenaikan earning nuffnang terpaling sedikit.


macam biasa, menjelang Isnin, kita akan cek earning nuffnang. oleh sebab sepanjang minggu lepas, nuffnang ads 'demam cuti raya cina'. so kita memang dah boleh agak dah. pastinya pendapatan nuffnang kali ini pun demam juga. tapi tetap tidak boleh nak bermuram durja, terimalah ia apa adanya. syukur!

saya memang tak pernah bagitau anda tentang pendapatan nuffnang saya. walaupun banyak blogger lain yang kongsikan jumlah earning masing-masing, tapi saya tetap berahsia. so ini kira 1st time lah saya nak bocorkan rahsia. jengjengjeng.!

bila saja buat entry tentang jumlah earning, ramai lah yang pakat-pakat menyibuk nak tau. maybe nak buat perbandingan. or nak buat analisa. walaupun macam takda effect pun kat diri you all. tapi tetap sibuk-sibuk nak tau. kenapa ya?.. ekekeke!


oklah. saya pun tak punya banyak masa. dan kenaikan earning nuffnang saya pada minggu lalu adalah berjumlah:-







RM0.25 sen


jumlah terpaling sedikit setakat 7 minggu saya bersama nuffnang.!







p/s: total earning mana boleh bagitau. hahahahaa!


20 comments:

TerunaGiler said...

ermm.. awal pg td baru pak nuff bgun..

FarhanaDr said...

Kah kah kah.. Kate nak bagi tau.. Saje jekkkkk.. ;p

atreyu strange said...

Oh. Aku punya NN naik 25 sen lebih dr ko. Ok lah kan? Hahaha.

beautiful_rose said...

huhuhuh apakah ianya tepat?

wanie said...

nuff cuti smggu kan? hehe..

fiD said...

uhuh,, bia betik "banyak: tue,,huhu..

xpe,, kena kuat lagi k!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahaha...
sekurang nye ade la..
aku tah la...
hehehehe...

Moon BlooDy Spell said...

bnyak tu sara..
share sikit..
eheheheheheh
moon tak daftr nuff pung

♥S@R@♥ said...

sama la kita..dapat 0.25sen gak..hehe

.::WaNiE::. said...

:D total totalll hahhaa

sharamli said...

t0tal mesti byk ni

seimura said...

aku masuh tidak faham apakah nuffnang itu..

Queen said...

25sn tu dah kira banyak...ekekkekek...

monica said...

confirm total earning dia byk..:)

Ms.Independant said...

ok la tu.
naek gak...

:)

deus X machina said...

aku lagi sadis
naik 15 sen jek
erk888

embun d tengah malam said...

mcm mn la nak wat,..tak reti

Solehah said...

sarah, akak seposen pun tak naik..haha..frust btl..

bobo said...

same..gua pon 1 sen pom xde..wakakakak

Ery Farieha said...

sy 70sen. haha hebat jgk tu :P