Thursday, February 25, 2010

jom heboh TV3..

pengaruh iklan. pengaruh hiburan. inilah dia. hari jumaat ini kita bakal meraikan Maulidur Rasul, keesokkannya ada pula karnival jom heboh tv3 di Bukit Jalil. ada apa dengan Jom Heboh?

katanya ada artis. alahai. macam best sangat jumpa artis. tak tau la best ke tak, aku tak pernah jumpa artis then gedik-gedik nak bergambar ke apa. well, aku pernah jumpa Rosma AF (bini Khai) and Shaari AF pada tahun 2008. diorg datang rumah terbuka my uncle yang kerja as fotografer. aku pulak boleh je wat bodoh ngan diorang. tapi masa tu kan, aku memang kagum dengan Rosma. slim giler!

sebenarnya tak nak cakap lebih-lebih tentang jom Heboh. tak sokong,  tak bantah. yang penting. aku tak join. weeeeeeeeeeee!



anak bongsu pakcik aku. nak jadi fotografer cam ayah dia agaknya. haha!



sebenarnya aku pun minat dunia fotografi. macam best. income pun masyuk. dalam 2 hari boleh dapat ribu-riban. eh. tapi itu kalau profesional la. kalau setakat pakai kamera compact macam aku sekarang siapa pula yang nak upah jadi jurugambar. dulu pakcik aku adalah ketua fotografer Karangkraf. tapi now dia dah kerja secara sendiri. ada studio sendiri. beliau share dengan seorang rakan fotografer.  


..................................................................................


baru semalam post entry pasal curang dengan nuffnang, hari ini nuffnang yang sedang tido pun terus 'disappear'. pelik sungguh.


nasib baik iklan advertlets yang baru semalam dipasang sudah menyala-nyala. sejuk sikit hati ini.





hah. apa lagi. dah abis baca. boleh tolong klik iklan. bagila support sket dengan penulis yang sedang pokai sekarang. =p

11 comments:

Si budak Aboi said...

emm...aik dh tukar layout dah !

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pokai dah???
hehehehe...

Frodo Baggins said...

>>__<<

layout baru?
tapi kaler putih masih menten
huhuhuhuhuhu

Ah Fatt said...

jom pg jom heboh
hehe

Uruchimaru @ kf said...

hah kamu join ads adverlets hurm lagilah x jalan sarah oii!

company tu sgt2 liat2 mo byr earning taw! xperlah try n error ok!

::FAIZ FARISH:: said...

Akupun ngah pokai skang... lmbt lg nak gaji... huhu

Ariff Shah said...

takpe2.. amik pengalaman. try and error. kalo advertlets tak jadi, amik nuff balik.

FarhanaDr said...

Aku tak penah gi gak.. Sbb ramai orang, aku sesak nafas.. Hehehe.. ;p

.::WaNiE::. said...

Ilang..mcm mana boley dissapear tu

shahrinabd said...

cantik template awak...very clean..

fiD said...

tgk kat tv lagi bes oowww...
mmm, kamooo punyer widget save ea time install template baru?