Monday, February 1, 2010

my visitors this week.


ok, ni adalah pertama kali aku buat review tentang visitors blog ini. jom ushar. ada apa dengan visitors?..





hampir 10 % of my visitors this week adalah dari luar negara iaitu Indonesia, Egypt, United States, Germany, United Kingdom, India, Norway, Canada and Philippines. aku anggap mereka ini adalah warga malaysia yg tinggal di luar negara, then keep visit my blog becoz diorang rindukan Malaysia. say hi to all of you! terima kasih kerana mengunjungi blog ku ini.







u can see siapakah blogger yg selalu mengunjungi blog ni. a lot of thanks to all of you. kesetiaan kamu semua amat dihargai. mmuah!






keyword pilihanraya kampus um yang paling ngetop. then ada jugak yg search jemput-jemput ikan bilis. haha!




ok, entry setakat ini saja dulu. selamat Hari Wilayah. dan selamat datang bulan Februari.







TammaT.

10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
ramai visitors dari luaq...
baguih la hang nieh...
hehehehe...

sYeNgEt ke senget?? said...

cek review ni guna website ape?

Frodo Baggins said...

huhuhu bnyak visitor ..

fiD said...

aku punyer ade dari bulan, heee =)

fiD said...

aku punyer ade dari bulan, heee =)

Si budak Aboi said...

selamat becuti!

¶A.K.I¶ said...

hahah.. baek!! jemput2 ikan bilis aki akn search! ahhaha

nursarah said...

# meniti senja
haha, terharu ngan visitors dari luar. ekeke

# sYenget
haahaa. ini review dari nuffnang..

# FId
kat bulan ada internet kot

# si budak Aboi
huhu..tq

# aki
haha, try la cari kot jumpe..=p

hanafijaafar said...

oh, sungguh aku rindukan m'sia... kalau la ada byk duit, minggu depan aku nak balik..cuti sebulan tu..

ana_zara said...

macam mana nak buat review ni eak?