Sunday, February 21, 2010

sirih pulang ke gagang.


p/s: terima kasih kepada semua yang wish goodluck untuk contest blog joegrimjow, dan terima kasih juga kepada anda yang wish congrats sempena ulangtahun pertama blog ini.


sebenarnya tak pandai sangat guna peribahasa, entah betul ke tidak ejaan, tapi tak apa, kita memandai-mandai pun kira oklah juga. saya telah pulang ke rumah sewa, setelah menumpang di bilik kawan di kolej 11 selama 4 hari 3 malam.

cerita pasal rumah, streamix sudah dibaiki sejak semalam. nasib baik servis ini dibaikpulih dalam masa 3 hari walaupun pada mulanya janji boleh setel 2 hari. oleh sebab dah baikpulih, jangan bebel lagi, mari kita bagi TM sedikit pujian, Bagusnya servis TM. weeeee! jom tepuk-tepuk semangat.







maaf, saya ada hal secara tiba-tiba. nak kena pi putrajaya sekarang, bye!


11 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tyme dah baiki ko puji...
tyme die kate lame tue mahu ko maki semua...
hahahaha...

embun d tengah malam said...

tahniah tm..hihihi

sharamli said...

dan2 ada hal...w0it..w0it..

hanafijaafar said...

baru nak excited.......... tapi..

fiD said...

huhuu,,bagus la dah ok, uuhu..

Ah Fatt said...

aku x join contest
tak ada idea lor

Moon BlooDy Spell said...

ye..sokong TM..!!!!!!!!!!!!!

monica said...

tolong tepuk tangan..SYG TM..:)

Solehah said...

hehe...ye eh bagus..bagus la kot..kdg2 x jugak..hikss.

FarhanaDr said...

Aik.. Tiba2 menulis dia nak pi mane plak daa.. Huhu.. Selamat pi dan selamat pulang cik sara. :)

seimura said...

hoh?? TM memang bagus...puji cket. ahaha.