Friday, February 12, 2010

selamat tahun baru cina

hah! aku dah sampai Johor. tak sangka.tak sangka. aku balik dengan kawan aku, tumpang kereta beliau. dari putrajaya-ukm-tangkak-labis. putrajaya tu tempat kawan aku, ukm tu plak tempat pakwe beliau. then tangkak plak hometown pakwe beliau, dan labis plak tempat kami berdua lah.

pakwe kawan aku yg drive. depa berdua sembang-sembang sepanjang ontheway. aku kat belakang sedap-sedap tido mimpikan Jang Geun Suk. adoih. tak abis-abis lagi.asyik mamat korea ni saja yang masuk dalam mimpi. dush!

sebelum ke putrajaya, aku ke kl central. jalan-jalan cari apa entah. tapi akhirnya aku beli cincin. baru 2 minggu lepas aku dapat tau bahwa mr.S sekarang dah pakai cincin couple, sama sebentuk dengan sorang coursemate dia. macam takda kaitan sebenarnya kenapa plak aku beli cincin bila tahu yang dia pakai cincin. memang tak ada kaitan. masa nak bayar cincin ni, amoi tu tanya, u taknak beli untuk buayafren u ke?. aku senyum je. banyak lah kau buayafren. aku tak simpan spesis begitu menjadi koleksi peribadi.

i like my cincin. kat cincin tu tertulis 'forever love'. anggap saja ini cincin forever love kepada diri sendiri.

aku tak tau aku akan update blog ke tak 2-3-4-5 hari selepas ini. maybe aku tak update, biar bersawang kejap. then 1 week after aku akan cek visitors dari nuffnang, nak tengok siapakah yg setia jenguk blog aku even aku tak update.





selamat bercuti tahun baru cina. byebye.

26 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

owh...
nak cari yg setia la nie...
hehehehe...

zool said...

Selamat bercuti

fiD said...

wah! aku rindu johor!!!!!!

Syima Syaz said...

bila tak update, maka link kamu berada di tgh2...so tak click.jwpan jujur ok...hehehe

Shahrul Tanaka Safeai said...

labis?kat mana tu?ish2 =P

FarhanaDr said...

Aku pon balik kota tinggi esok.. Heehee.. Selamat bercuti sara.. :)

hisham said...

salam...slmt bercuti....u cube pujuk hati u ek,,,,xper2...bagusla kalo cmtu...

Cik Akma said...

happy holiday!! haha :D

Ah Fatt said...

belikan aku cincin

Faarihin said...

selamat bercuti ya sarah.. wah.. cam best aje ada cincin.. cam teringin nak beli cincin jugaklah.. tapi taknaklah.. nanti orang igt kita dah berpunya.. kang takde sapa nak usha.. hahaha.. senget.. (^__^)

Uruchimaru @ kf said...

slmt bercuti dgn hepinye..

mesti syok layan kebun dr lyn blog sarah.........

Fyzal said...

selamat bercuti

avid_gunner said...

tanak bagi cincin kat Jang geun Suk?

Rara said...

selamat pulang :)

acap said...

selamat hari raya.
mintak kuih sepotong!

min said...

appy holiday sarah :)

meo188 said...

kongsi pat chai

HonEyBuNNy said...

selamat bercuti ;-)

.::WaNiE::. said...

slmat bercuti

hans said...

selamat menanti naga melintasi rumah anda dan makan buah limau banyak2

beautiful_rose said...

hahahha beli cincin x semestinye tok org y berpasangan je kan.....
selmt bercuti!!!!!! =)

Moon Death Spell said...

hehehe...cincin tu banyak simbolik tauu

deus X machina said...

sekarang aku datang jenguk
bak limau n angpow
erk888

Ms.Independant said...

epi olidays sara!

paki cincin nnti jatuh saham la sara.
org pk dua kali nak ngorat sara.
nnti org igt dh berpunyer!

:P

Anna said...

Greetings
Anna :)

徐若瑄Vivian said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色