Wednesday, December 30, 2009

CONTESTO de LOUR






mintak maaf, tuan blog post entry ni semata2 kerana satu contest yg simple, jom masuk ramai2..ini adalah contez dari seorang blogger yang bermurah hati nak belanja topup sebagai hadiah kemenangan. oleh sebab aku mmg ngah sengkek untuk topup kredit maka aku pun teruja untuk join.haha.



syarat contest sangat mudah, pertamanya, hanya perlu copy gambar di atas dan paste dalam sebuah entry khas anda join this contest. keduanya, upload sebarang gambar yang dirasakan menarik dan pertaruhkan gambar tersebut untuk pertandingan ni. gambar dari apa jua sumber. syarat ketiga, letakkan caption yang menarik dan bersesuian dengan gambar mengikut kreativiti masing2.


gambar yang aku pertaruhkan adalah..
.
.
.
.
.
.




ini gambar from internet.wink!


syarat keempat, sila link kan entry ke http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/giveaway.html. Iaitu yang berhormat tuan penganjur Contest.

dan akhir sekali, publish entry dengan meletakkan tajuk CONTESTO de LOUR.




ok, senang kan?..jom sama2 memeriahkan kontez, tarikh tutup 31 DISEMBER.









7 comments:

hisham said...

salam...dpt hadiah ape ek contest ni..?? hehe

Si budak Aboi said...

bhse pe tue?

nursarah87 said...

# hisham
U ni nampak sangat tak baca entry I betul2, kan dah bgtau dlm entry ape hadiahnya..huh

# budak Aboi
pusat belajar bahasa bukan disini, pi cari kaunter pertanyaan lain, sekian.

Si budak Aboi said...

erkk..hahaha yelahx2

Uruchimaru @ kf said...

rajen ko join contest2 nie xde keje lah tue ! hee........

kawie2020 said...

aku kurang sikit contest2 gambar nih.. anyway thanks for the info..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

contest...
jom...
hehehehehe...