Sunday, November 1, 2009

sy sakit kaki..

selamat datang bulan november..macam gembira gila dgn kedatangan november kerana bulan ini adalah bulan kelahiran sy! tarikhnya tak payah bgtau..nanti you all kata sy cari publisiti bzday plak..so diam-diam je..heh!

berbalik pada tajuk entry..sy mengalami sakit kaki...jari kaki kanan membengkak..baru lepas ke klinik mendapatkan ubat..ubat punya mahal di klinik swasta di puchong ni..rm50..tp takpe, im redha je ok..asalkan lekas sembuh, mari doakan kecepatan proses kesembuhan sy..plez, doakan.doakan.

sebenarnya kaki ni tak la bengkak sangat..tapi kebengkakkan makin menjadi sebab semalam seharian berjalan..kat klia pun jalan-jalan berlagak cam tak sakit langsung..sudahnya bangun pagi tadi terus rasa macam mahu menangis menahan sakit..my dad dah perasan sy jalan dengkot malam td..terus beliau bg duit suruh pegi klinik..bangga weh pergi klinik sendirian pd hr ini..nekad tak mahu susahkan sesapa..semua org cam pelik kenapalah ada dak pempuan jalan dengkot naik lrt apa semua..macam lucu..tapi tak apa..sy kuat!

now ada kat rumah pakcik di puchong..duk sini kejap harap2 kaki dapat menjalani proses kesembuhan di sini..plez doakan kesembuhan sy..(ceh berulang punya statement nyampah giler)..

maaf sangat sebab belom dapat menjejaki blog kalian secara selalu kerana sy dalam minggu study week...
doakan sy mengalami proses kerajinan untuk study..ok..daaa

p/s: tgh hari makan lauk ikan pari...sedap2!