Tuesday, November 17, 2009

aku update blog..

tadi kol emak..sebak, rupanya aku masih macam anak kecil yg menangis-nangis bila mengadu sesuatu dengan emak,sumpah sebak, time tulis entry ni pun masih mengalir air mata..sebenarnya aku cam tak suka mengadu dekat emak, sebab aku taknak emak risau. bila aku dah buat emak risau maka aku jadi sedih..

entahlah sampai bila aku baru nak bersikap gagah.. si gagah yg tidak mengadu sakit pada emak, si gagah yg tidak menangis bila berada dalam kesakitan.."come on sara, u are almost 22 years old!"

dah, dah. aku tetiba kehujanan sampai basah keyboard ni ha..tak boleh menaip dah.aku stop dulu.daaa



p/s: last paper esok petang..gagahlah wahai diri!

8 comments:

Hisham said...

ade ym x???

Hisham said...

ky chabox ko kuar google la..unrestmind@yahoo.com..aku x fhm ni...

i'msosupernotcool said...

biarlah..
x mahal mana airmata tu kalo nk compare ngn jasa ibubapa kita..

Fatt Chin Choy said...

sila kamu gagah!

arque said...

lady gagah!yeah! xP

kawie2020 said...

gagah seperti aku.. aku nk ym ko gak
add la aku..

kerjaseni said...

kalau gagah untuk tutup masalah daripada orang tua kita, baik tak payah. biarlah gagah untuk hadapi kenyataan yang kita ni semua lemah. tak ada manusia yang betul2 gagah...

lagipun, orang tua kita seronok sebenarnya kalau kita mengadu dekat diorang. dia rasa lebih dihargai sebab kita ingat kat dia, walaupun kita cuma nak mengadu masalah ntah apa2. apalah sangat setakat mengadu bila dia dah bagi kasih sayang sejak kita kecil lagi, kan? takpe, dia risau sebab dia sayang anak dia. jadi kena jaga diri elok2, bukan buat2 sihat, ye che' sarah!

p.s. semoga dapat menjawab soalan dengan penuh tabah. :)

p.p.s. kalau dah kempunan sangat nak tengok 2012, pegi kat gsc mid valley, kata customer service MV suruh ambil tiket free! hahaha!

Anonymous said...

lanzarote personals [url=http://loveepicentre.com/]online dating affiliate program[/url] dating game questions http://loveepicentre.com/ radiocarbon dating