Thursday, November 12, 2009

saja ja macam tiada kerja..

mari senyum semua..senyumlah..senyumlah, tolong la senyum walaupun hati cam terguris ke apa ke, senyumlah walau rasa sentap dgn entry blog ni.. senyumlah walaupun blog kau telah di dis'follow'. muahaha! apa ntah aku cakap ni. mengarut macam tiada kerja..sebenarnya aku saja mau post entry banyak2..mau test power, adakah kau orang masih mahu jenguk blog ni..weh, mau kasitau nih, ada ke aku pernah sound cara kau menulis blog?.. blog aku ni ada kata2 tak berlapik?..alahai, aku ni bukannya cikgu sekolah nak tulis blog tanpa carca marba..setakat perkataan 'beruk' pun ada org nak sentap..belum lagi guna perkataan yg hebat cam  'babi, anjing', nak buat macam mana, rupanya ada readers yg hanya mahu baca blog yg guna perkataan mulia dan sopan saja..mungkin mereka mmg golongan sopan penuh tatasusila. aku ni golongan selamba yaya, tulisan campur2, beruk ada, monyet pun ada..baiklah, biarlah mereka dengan keluarga mereka.. aku nak seru pada kalian si pembaca..marilah senyum..senyum la biar urat2 muka dapat mengekalkan awet muda..macam heroin  drama korea boys over flower..walaupun dah umo 25tahun tapi macam baru 20 tahun...jom senyum semua! senyummmm!












p/s: memang menawan senyuman kamu semua..hehehehe

14 comments:

jane said...

sarah...

waaaaaaaa...ohhh manisnya manisnya senyumanku...

hauhauhauahuah....
asal emo ni??dtg bulan ker??wakkakaakakkaka...sabar2...xoxoxoxoxxo


aku senyum ni...hikhikhik

p/s : weih...susah ar nak komen kat kau pnye entry...asik hang jer..kau tukar pd pop up window ah...

fed up aku tau nk kna log masuk byk2 kali blog kau sbb nak komen je putus...huahauhauhauah

tukar pd pop up window tau...

jgn mrh2 lg syg..kang tak comey....lalalalalala

fndrocka said...

kalau ramai org sekeliling aku senyum manis2 camtu korean2 tu...alangkah manisnya hidup.

kena belajar senyum yang menyenangkan hati org melihat

Syima Syaz said...

senyum ~ senyum ~...

mier@merr said...

wah...suda tukar popup...hihik


ok.aku sedang senyum.

Nem0 o0h Nem0 said...

senyum selalu.. =]

seimura said...

jgn senyum xikhlas udah ler..

i'msosupernotcool said...

smile babe..

chill2..

duh..

Fatt Chin Choy said...

ada org tegur ke?

arque said...

senyum itu sedekah.senyum semuaa.ok.yg belum gosok gigi tu pergi gosok dulu. ;P

~@k1 is @utuMn!~ said...

=D
da snyum!
hihihi

nursarah87 said...

# jane
mana ada aku marah, kan ke aku ngah senyum semanis madu nih..muahaha, aku da tukar ke pop up seperti permintaan ko..hu.

# fndrocka
masalahnya tak ramai yg nak beri senyuman semanis itu..itulah hidup jd tak manis..

# Shima Shaz
ha, kan menawan tu..hehe

# mier@merr
yup.tukar pop up atas permintaan si jane..

# Nemo
smile always..erk! samala tu,

jane said...

bagus....!!!ikut pon ckp aku..huhahuahua

sbg blsan ko kna wat entry untuk aku ...wakakakaka

nursarah87 said...

# seimura
ikhlas woo!

# i'msosupernotcool
im smiling.

# Fatt Chin Choy
yup, org sopan santun tak boleh baca perkataan 'beruk'..sentap terus dia..

# arque
dah gosok gigi baru leh senyum. muahaha

# ~@k1
wah, menawannya senyuman..=)

Solehah said...

hehe..meh nak senyum kat sara..