Friday, November 20, 2009

Finalis Anugerah Juara Lagu -24

hai.hai. aku sebenarnya taktau nak update pasal apa, so..aku dgn senang hatinya mempromote AJL...mari lihat siapakah finalis yg layak ke AJL-24 kali ini...




aku skandal -Hujan


tak mungkin kerana sayang -Alyah


aurora -Estranged


bengang -Akim


aku rindu sayang kamu -Black


dan sebenarnya -Yuna


rindu terhenti -Tomok


pakai buang -Stacy


kau aku -Aizat


pergi -Aizat


situasi -Bunkface


bencinta -Faizal Tahir


cinta adam dan hawa -Misha


masih jelas -Hafiz




kalau you all perasan, para finalis ni kebanyakannya adalah 'muka baru' dalam dunia seni..dan aku...pastinya sokong Faizal Tahir...sebab dia adalah anak kepada lecturer di UM..haha..bongek giler alasan...hukhuk!



p/s: anda sokong siapa?....



14 comments:

Wanie-san said...

jap2..sape lg ek yg last wik dpt g final tp mggu ni xdpt plak..slaen dri nubhan...
*penat perah otak*

kawie2020 said...

aku sokong aizat... lagu n lirik dia best arr...

Hisham said...

xde yg i minatlah...tp nk gak tgk stacy menang...

seroja jingga said...

tak ade masa nak tengok tv

Farhana said...

Nengok gak.. Ku suka black ngan akim.. Heehee.. ;)

mier@merr said...

aizat beshhhhhhhhh~~

kerjaseni said...

dah lama tak rasa keseronokan nak tengok AJL... tapi tahun ni seronok dapat tengok dan sebenarnya, aku skandal, pergi dan tak mungkin kerana sayang masuk final... ni yang rasa nak mintak kengkawan kat tv3 tolong supply backstage pass ni... heh.

p.s. err, che' sarah. pernah ke pergi info counter? kalau ada, maaf, mungkin terlepas pandang... yang datang, terlalu ramai sampai tak dapat nak ingat siapa yang bertanya... lain kali datang main info kat centre court tu, buat2 tanya banyak2@kecoh. Insya Allah, lagi senang nak perasan... :P

i'msosupernotcool said...

duh..
i xpect alyah will win..
but dis tv3 sumtime cm kroni sket..
so it gonna be faizal tahir again..
huhu..
aizat pon ok..
yuna..

cik EPAL said...

faizal tahir, stacy, yuna ;)

Si budak Aboi said...

hee begus nya..si budak aboi suka hujan,stacy,aizat & faizal !

enuLwanie said...

salam kenal2..
hehehehehehe

jane said...

yg dpt sume tak best lah

aku plik sixth sense tak masuk...arghhhhhhh tak puas ati...

aku boikot ajl tahun neh ..huhu

meo188 said...

erm... kenapa ntah bunkface masuk final... mase separuh akhir mcm semput je...

ape2 pun... sy suke lgu tue

GhOsToNe said...

siti nurhaliza adew x???????
hahahahaa....