Saturday, November 14, 2009

begedil dan dot.dot.dot..

kenapa tajuk entry berbunyi semacam..dot.dot?,haha..dot.dot tu maknanya 'dan lain2' ..mentang-mentang entry sebelum ni ada gambar tandas kau pk lushah eh, nak baca entry lushah bukan sini tempatnya..

kan dah in4m kat entry sebelum ni, kawan serumahku masak begedil, aku tak gebang tau. siapa buat cerita gebang dalam blog mmg ah dia.. haha..

entry ini khas untuk show off makanan saja..sapa yg lapar meh la mentengok makanan..tak dapat makan dapat tengok pun jadilah kan...hehehe

jom ushar hasil kerja kencang kawan serumahku di dapur..
scroll down..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




begedil comel, sama comel dgn org yg buat (naemah).




sayur campur goreng..(naemah jugak)..




ikan masin import from sabah..(hasni)




sup bebola ayam+cendawan. (naemah lagi)




hidangan lengkap.






aiseh, kan dah kata, aku cuma buat taktau saja, maka tidaklah ada nama aku sebagai tukang masak pada hari ni..maklum saja, sakit kaki sikit, terus malas nak bersilat di dapur..



p/s: habis dah entry, semua org boleh gigit jari sekarang...!

7 comments:

kawie2020 said...

aku dok gigit bergedil gak.. hahahaha....

sharamli said...

eleh..dah agak dah..memang wat xtw...

mier@merr said...

wah...aku mencari2 tadi mana satu yang ko wat... tp hampa.. sampai last pon tade menu ko...hehehe....

abe long said...

nk sket..nmpk sedap je

ber_uwang said...

lapo la pulak..kirim salam kat naemah..tlg masakan kat uncle

Fatt Chin Choy said...

aku tak suka makan begedil
uhuk

nursarah87 said...

# kawie2020
hehe, yeker?..ntah2 gigit jari jerk

# sharamli
haha, buat xtaw pun ok ape..haha

# mier@merr
aku bercuti dr memasak...haha

# abe long
mmg sodap!

# ber_uwang
hehe, naemah masak untuk kami je la pakcik

# Fatt Chin Choy
rugi la kau..huu