Wednesday, November 18, 2009

penyunguman, penyunguman.

assalamualaikum..selamat pagi semua..

(ayat macam seorang guru kelas.macam tak boleh blah..haha).

ok murid-murid. hari ni cikgu nak umumkan...(????????)

baiklah, ada dua penyunguman penting,

pertamanya..hari ni my sister (siti zubaidah) yg comel macam kakak dia nih akan menduduki peperiksaan SPM..maka kakak dia yg gagah ni ingin meminta kengkawan blog yg tersayang agar turut sama mendoakan kejayaan pelajar2 SPM pada tahun ini..

keduanya..kakak serumah ku yg amat kami cintai, (kak izzat) akan menjalani pembedahan di Pusat Perubatan UM pada pagi ini.jam 9 pagi..harap juga kalian kengkawan blog dan semua readers ku disini agar sudi mendoakan keberjayaan pembedahan tersebut..pembedahan apa? pembedahan membuang darah beku di salah satu ovari..

ketiganya..(eh tadi kata ada dua ja???)

ermm..nak buat macam mana tetiba je terfikir penyunguman ketiga..hikhik..baiklah..penyunguman ketiga esok jelah aku umumkan..muahaha!



p/s: tq kpd supporterz yg beri semangat supaya aku kembali gagah! dan maaf ek aku belum sempat nak jengah blog anda semua..

14 comments:

Mr PenyuBiru said...

goog luck tuk kakak ko dlm pengumuman pertama tu. dan semoga pembedahan berjalan dgn lancar dan semoga cepat sembuh tuk kakak serumah dlm pengumuman kedua. :)

Solehah said...

all da best 4 ur sister..

dah kepada kawan sara insyaallah semua baik2 saja..

kepada sara, apa pengunguman ke 3???

ezzati said...

gud luck n hope everything ok :)

Shahrul Azry said...

eja pengumuman pun salah..

nursarah87 said...

# Mr Penyubiru
thanks.

# Solehah
esok jelah umumkan..hehe

# Ezzati
thanks ya.

# Shahrul Azry
ejaan salah adalah skill menarik perhatian readers..kahkah!

Si budak Aboi said...

salam cikgu..!!!

knp salah eja tue?

btw salam kenalan..ea

nursarah87 said...

# si budak aboi
eh..aku bukan cikgulah..sebab tu lah salah eja..haha..

Si budak Aboi said...

oh ya ka? hee maafkan sayalah..=)

seroja jingga said...

good luck untuk kakak!

jgn tiru eh!

kawie2020 said...

saya doakan untuk semua...

Fatt Chin Choy said...

doakan untuk semua
terutamanya ko
ahaks

♥chentaMAYA™ said...

gud luck tok spm sis kamu~

meo said...

doakan utk blogger fren :)

HonEyBuNNy said...

gd luck 4 ur sis n my sis..ihihi