Thursday, November 5, 2009

hanya gambar..

 entry yg biasa2...just nak share skit gambar2 masa ke klia..jom tengok!





solat asar di masjid negeri 9 di seremban..design yg unik dalam dan luar masjid, depan masjid ni ada taman reakreasi yang luas dan cantik, bleh jogging n main skateboard, bleh dating, bleh gak wat photoshoot..huu



 my sis, n my mom..time ni pas solat maghrib di masjid sultan abd samad klia, tandas n bilik mandi, tempat wudhuk sgt banyak kat masjid ni..hehe



klia..duduk 4 jam kat sini sambil mengushar pilot n mat2 saleh yg encem...adik I yg form 3 mengushar polis m'sia yg encem..haha, I demand tak main la ushar local..hehe



my sister..



kami menyusuri hgga ke area ni..wakaka..



last pic..gambar curi yg agak shake..



p/s: ok..tu je..sambung study...