Saturday, November 7, 2009

cam mana nak bungkus???

alhamdulillah, kaki sy sudah beransur sembuh..hari ini hari sabtu..hari esok hari ahad, dan lusa hari Isnin my next paper..im really not ready for that paper! tak apa..sy akan berbungkus2 malam nie untuk study maut!

cakap pasal bungkus..sapa tau macam mana nak membungkus telur bungkus secara properly? ini kerana sy dan cik hasni pernah mencubanya tp tak berjaya..telur bungkus tue tak tutup aurat. nampak isi dalam dia.. muahaha..

sy bukan nak mencubanya sekarang, just mahu bertanya pd readers yg pakar bab masak kot2 anda tau silalah kongsi info.hehe..

hari ni sy makan mee sup di pagi hari, dan nasi goreng di petang hari.. even cik hasni mendapat ketam yg diterbangkan dr sabah pg td, tp sy tetap tak dapat menjamahnya walau sedikit pun, sy sangat bimbang sekiranya ketam itu akan 'membengkakkan kaki sy sekali lg..maka lebih baik sy tak makan.

hujan di petang hari, wat sy teringin makan sup cendawan pizza hut!..sedapnya hirup sup cendawan pekat..nyum.nyum..






telur bungkus yg tak terbungkus..





p/s: agak2 you all, sy boleh menang tak contezz cik lumut tue.?.huhu